Artikeln innehåller reklamlänkar

Katrin Zytomierskas krav på Bingo Rimérs nya kärlek

Katrin Zytomierskas krav på Bingo Rimérs nya kärlek.

Att hjälpa sitt ex att dejta kan vara lite speciellt.
För Katrin Zytomierska är det bara roligt att välja tjejer till Bingo Rimér – men hon har vissa krav.
– Gärna en småbarnsmamma, säger hon till Hänt.

Medieprofilerna Katrin Zytomierska, 42, och Bingo Rimér, 44, gick skilda vägar 2015 efter en sex år lång relation. Tillsammans har de sönerna Ringo, 9, och Rambo, 6. Bingo Rimér har också dottern Nova, 16, sedan en tidigare relation.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Trots händelserika år har Katrin Zytomierska och Bingo Rimérs vänskapsrelation stått sig. De jobbar ihop med podcasten Relationspodden, reser och semestrar, firar högtider, delar sommarboende och är med vid varandras släktträffar.

Men nu är det dags för Bingo Rimér att hitta kärleken igen. Han kommer att dejta fyra tjejer under direktsändning – i Viafrees Live date och Katrin Zytomierska är en av de som ska hjälpa Bingo att välja ut hans dejter.

– Hon stöttar mig helt i detta. Det känns bra. Det finns ingen person som känner mig så bra som Katrin just nu. Hon har hundra procent insyn gällande barnen, aktiviteter och allt som ska göras. Hon och min dotter Nova är perfekta för detta, har Bingo berättat för Hänt inför programmet.

När Hänt träffar Katrin Zytomierska på Barncancergalan – det svenska humorpriset 2019 ger hon sin syn på saken.

– Det ska bli jätteroligt att välja och hjälpa till med dejter till Bingo. Jag tror inte jag kommer välja tjejer efter samma kriterier som han väljer tjejer dock, säger Katrin.

Vad har du för kriterier som du utgår ifrån?

– Gärna en småbarnsmamma, det vore jättebra. Liksom rejäla kvinnor som kan ta hand om mina barn med. Jag ser ju det utifrån mitt egna intresse med, säger hon och tillägger:

– Inte någon 22-årig ungdom.

Så åldern spelar roll? 

– Det kan funka med en 22-åring med. Om hon är jätteung funkar det också, för då har hon tio år typ tills hon vill skaffa barn. Det värsta som kan hända mig, för mig nu alltså, är om Bingo träffar en tjej och att hon blir gravid nu. För då skulle vi få så sjukt jobbigt med all logistik.

”Behöver någon som kan ta hand om honom”

Katrin Zytomierska berättar att Bingo behöver någon med ordning och reda.

– Jag är extremt organiserad, men han är helt hopplös. Han får inte ihop det. Han är Pippi Långstrump. I helgen skulle han hämta mig vid klockan två, för vi skulle på Ringos fotbollsmatch. Men fem i två ringde jag han och då var han på Eriksdalsbadet. Då trodde han vi skulle ses halv tre fast jag sagt klockan två tio gånger, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Han behöver någon som kan ta hand om honom. Någon som är som jag. Någon som inte ser bekymmer i att skicka sms och påminna om saker.

Hon poängterar även att han inte är en kille som väljer efter yta, utan att han ska ha en tjej som är härlig och positiv.

– Han är inte alls utseendefixerad som man kan tro. Han vill verkligen bara ha en glad, varm, härlig, positiv tjej som inte gnäller och tjatar. Han vill slippa det.

Det är inga hard feelings alls att hjälpa ett ex att dejta? 

– Nej, det är bara roligt. Alltså ex… Jag har ju haft ett till förhållande och barn efter Bingo och det är jag också över. Så jag går ju vidare, säger Katrin Zytomierska.

FOTO: TT/Eero Hannukainen/ Fredrik Hessman

SENASTE NYTT!