Katrin Zytomierskas kamp om babynamn: "Inte alls överens"

Katrins söner, Ringo och Rambo som hon har tillsammans med exet Bingo Rimér, fick sannerligen två originella namn. Får höggravida Katrin som hon vill blir det ett sällsynt namn även denna gång. Men kärleken Alexander drar i handbromsen.

Knappt en månad kvar på sin graviditet och Katrin Zytomierska, 39, är fortfarande en flitig besökare på gymmet.

– Jag tränar två dagar i veckan, jag tror det är det som gör att jag mår väldigt bra. Det är skillnad på att gå upp 35 kilo och 17 kilo. Jag kunde ju inte knyta skorna första gången men det kan jag ju nu. Annars är det ingen stor skillnad. Inte alls faktiskt. Men jag var ju mycket mer orolig första gången, allting var ju konstigt men känslan är likadan. Det är lättare den här gången för jag har ju inte gått upp lika mycket, berättar Katrin för Hänt.

Katrin Zytomierska Premiär, The Book of Mormon Chinateatern, Stockholm, 2017-01-26 (c) Karin Törnblom / IBL

Katrin är gravid med sitt tredje barn. Hon har tidigare sönderan Ringo och Rambo från relationen med flickfotografen Bingo Rimér.

Hemma är det stor förväntan och det är inte bara kärleken Alexander Klingstedt, 36, som väntar otåligt att få bli pappa för första gången.

– Det är mitt första ja, men det känns superkul, Lite nervös är jag men jag har fått lite light version av barn under den tiden vi har träffats, säger Alexander.

Hemma är småsyskonen Ringo, 6, och Rambo, 3, fyllda av förvänta.

– De tycker att det här är en evighet innan den här lillen kommer ut men sen är de också förvirrade för varje gång jag träffar någon så säger folk “det blir en pojke, det blir en flicka” så de kan inte riktigt fatta.

LÄS OCKSÅ: Olikheterna blev för mycket – nu går Bingo Rimér och Katrin Zytomierska skilda vägar

Själv tror Katrin sig veta vad som väntar den 8 mars då den lilla beräknas komma.

– Vi har inte kollat kön men jag har bara haft  pojkar i magen och eftersom det känns likadant så känns det väldigt naturligt för mig att det är en pojke nu också. Jag kommer bli väldigt förvånad om det inte blir en pojke. Det vore ju kul så klart av egoistiska skäl om det blev en flicka eftersom jag ju bara är omringad av killar hela tiden så att för mig skulle det var lite roligare och ha någon som är på samma…nivå, säger Katrin följt av ett skratt.

Katrin Zytomierska med pojkvännen Alexander Klingstedt Premiär, The Book of Mormon Chinateatern, Stockholm, 2017-01-26 (c) Karin Törnblom / IBL

Alexander och Katrin träffades för två somrar sedan i Göteborg på Way Out West.

Även Alexander gissar på att det blir en pojke. Men trots att de är överens om just den saken är de långt ifrån ense när det kommer till vad barnet ska heta.

– Det går inte bra. Vi har inget perfekt namn eller jag tycker i alla fall inte det. Vi är inne på Bob Lee nu det är det senaste. Från Shooter lixom, säger Katrin som snabbt får mothugg av Alexander.

– Vi är inte inne på det. Du är inne på det.

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierska visar upp nya pojkvännen: ”Vi är ett par!”

Efter ett friskt och kärleksfullt utbyte av skilda meningar avslutar Alexander kärleksgnabbet med att konstatera följande:

– Det är svårt att fokusera. Samtidigt som man inte vet om det är en kille eller tjej som ska döpas.

Men Katrin ligger ett steg före och har redan upprättat en lista med unisex-namn.

– Jag gillar Sasha. Han gillar inte Sasha. Såklart!

Ni verkar ha starka viljor. Händer det ofta i er relation att ni tycker olika?

– Aa, det skulle jag säga, svarar Katrin kvickt innan de båda brister ut i skratt.

LÄS OCKSÅ: Gravida Katrin Zytomierska hånas: ”Har du en elefantunge i magen”

LÄS OCKSÅ: Gravida Katrin Zytomierskas nakenbild hyllas

Foto: Ibl, Stella