Katrin Zytomierskas ilska mot Bingo Rimér: ”Såg rött”

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér har barnen Ringo och Rambo tillsammans.
I deras podcast "Relationspodden" berättar hon nu om hennes ilska efter att Bingo gjort en tabbe med barnen.
– Jag såg rött, säger hon.

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér gick skilda vägar för fem år sedan efter att ha varit ett par i sex år. Sedan dess har de levt varannan vecka-livet med deras gemensamma barn Ringo och Rambo, och har trots skilsmässan lyckats behålla en bra relation. Men i helgen tog Bingo ett beslut kring barnen som fick Katrin att tappa det helt. I deras podcast Relationspodden tar hon upp händelsen.

– Du tabbade ju dig rejält i veckan, säger hon till Bingo.

Bingos beslut för barnen

Förra helgen skulle Bingo iväg en kväll och hade därför pratat med en barnvakt som skulle vara hos barnen tills han kom hem. Men problemet var bara att han aldrig kom hem. Anledningen var att han hade det så trevligt och inte riktigt kände för att avrunda, vilket i Katrins värld är helt orimligt.

– Var det någon gång under den här tidsperioden som du tänkte att jag har två små barn som ligger där hemma och väntar på att jag ska komma hem?, frågar hon irriterad varpå Bingo svarar:

– Ja, jag tänkte på det hela tiden. Jag tänkte att jag kommer aldrig hem, jag var liksom påväg hem hela tiden.

Men trots tankarna på barnen fortsatte Bingo sin utekväll, och efter att han och hans vänner hade varit på det sista stället bestämde han sig även för att dra med sig folk på efterfest – vilket Katrin inte blev särskilt imponerad av.

– Moget, säger hon ironiskt.

“Blev så jävla arg”

Vid det här laget hade Katrin ingen aning om att Bingo inte hade kommit hem än, men fick reda på hur det låg till efter att hon fått en pushnotis om att Rambo ville ladda ner en app vid halv tio på kvällen. Allt detta fick Katrin att se rött av flera anledningar, varav en av de var att barnen skulle till skolan dagen efter men inte hade blivit nattade än. Katrin ringde då barnvakten och frågade om hon kunde natta barnen istället och var sen nöjd över att situationen var löst. Men det hon snart skulle få reda på var att Bingo aldrig kom hem den natten, då han istället drog hem till en tjej.

– Där blev jag ju riktigt jävla förbannad. För då var ju Rambo ledsen också, säger hon i podden.

Dagen innan hade nämligen Rambo fått ett nytt padelrack som han ville visa för Bingo.

– Det första han säger när han kommer in till mig var att “jag fick aldrig visa mina padelgrejer för pappa för han kom aldrig hem”. Jag trodde jag skulle döda dig. Jag såg rött. Jag blev så jävla arg, fortsätter hon.

Och efter att de gått igenom hela händelseförloppet inser Bingo sitt misstag.

– Jag fick ju så dåligt samvete mot Rambo. Jag fick jätteont i hjärtat, säger han.

FOTO: YOUTUBE, TV4

Senaste nytt