Artikeln innehåller reklamlänkar

Katrin Zytomierskas chock efter exets beslut med barnen

Katrin Zytomierskas chock efter exet Alexanders tilltag med barnen

Under livepodden fick Katrin Zytomierska och Bingo Rimér oväntat besök på scenen.
Plötsligt dök barnen upp med blommor i händerna – en överraskning som Katrins ex Alexander Klingstedt stod bakom.
”Rörande, fint och smart”, skriver Katrin.
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”
Slå på ljud

Katrin Zytomierska, 42, och Bingo Rimér, 44, befinner sig just nu på turné runt om i landet med sin podcast Relationspodden – nu i ett liveformat. För bara dagar sedan stod ex-paret på en scen i sin hemstad Stockholm, och hade då sett till familj och vänner fanns på plats i publiken.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Bingo och Katrins gemensamma barn Ringo och Rambo barnvaktades samtidigt av Kartins andra ex-pojkvän, Alexander ”Alex” Klingstedt, som Katrin har sonen Falke med.

Så Falkes pappa Alex stannade hemma hos mig med de tre små pojkarna men även med min syrras döttrar så syrran kunde gå på show med sin kille. Grymma Alex!”, förklarar Katrin inledningsvis i ett inlägg på Instagram där hon berättar om kvällen.

Däremot hade exet annat i kikaren. Hemma hos Katrin stannade Alex och den stora skaran barn inte särskilt länge, planen var en annan. Dock helt utan både Katrin och Bingos vetskap.

Sen lyckades han även hålla hemligt att alla barn skulle överraska oss på scen till och med för syrran, vilket proffs”, skriver hon i inlägget där hon också har delat ett klipp från händelsen.

I klippet kan man se hur Katrin står och dansar, helt ovetandes om att barnen står på scenen bakom hennes rygg. När hon vänder sig om blir hon märkbart förvånad – och glad. Barnen har blombuketter i händerna som de ger till Katrin och Bingo.

Goda relationen till exen

Det är ingen hemlighet att Katrin och papporna till hennes barn gör allt för att hålla sams och få livet att bli så bra som möjligt för alla inblandade. Även här poängterar Katrin hur viktigt det är, och att det är därför överraskningen ens var möjlig att genomföra.

Så går det när man håller sams och ställer upp för varandra. Barnen kommer nog aldrig sluta prata om deras moment på scenen. Det roligaste de varit med om och Falkes fröknar berättar noga om hur han gav mamma blomman när hon dansade och för Rambo var det hans största ögonblick i livet – show man”, skriver hon och fortsätter:

Otroligt lyckat, rörande, fint och smart. Och farmor och pappa var där också. Tack till Alex!

Även Bingo har skrivit om händelsen i ett inlägg på sin Instagram.

Helt sjukt när Alex skickade in alla barnen med blommor i slutet på showen. Fick tårar i ögonen.

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN