LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Katrin Zytomierska skaffar livvakt – efter vännens varning

17 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Katrin Zytomierska
Katrin Zytomierska berättar att hennes vänner oroar sig för hennes festande, berättar Malin Gramer. Nu överväger Katrin Zytomierska att skaffa en livvakt för vilda festnätter.
Annons

Malin Gramer, 40, och Katrin Zytomierska, 41, driver tillsammans podden Mitt i livet där de pratar om karriär, barn, familj, sömn och vänner.

I radioprogrammet Vakna med NRJ berättar Malin Gramer om deras senaste avsnitt där Katrin Zytomierska berättar om sitt vilda festande.

– Tydligen festas det så hårt att hon helt tappar kontrollen och får lite minnesluckor. Nu har en kompis till henne varnat henne så här: “Katrin, du sätter ditt liv på spel. Du har hela ditt företag och dina barn att förlora. Du borde skaffa en bodyguard”, säger Malin Gramer i Vakna med NRJ.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kommentaren om att skaffa livvakt slog rot hos Katrin Zytomierska som tycker att det var en riktigt bra idé.

– Det här har Katrin nu tagit så pass på allvar att hon tänker, “det är det här jag ska ha”. 3000 spänn kostar det tydligen på en kväll som säger till när man till exempel hänger och dinglar i en kristallkrona med trosorna på huvudet, “nu går vi hem”, säger Malin Gramer.

Annons

Malin Gramer uppmanar till att prova livvakt

Malin Gramer tycker också att en fyllelivvakt är en utmärkt idé och uppmanar gärna andra att prova den nya tjänsten.

– Det här är ju bra. Tänk om fler som var i höga positioner skulle ha detta, säger Malin Gramer.

Igår hyllades Katrin Zytomierska för en bild hon lagt upp på Instagram där hon ligger ner under en ansiktsbehandling och röker en e-cigg.

Jag tror att stress och hets är det jag mår bra av men ibland har jag perioder där jag inte hinner med allt jag borde, jag märker det tydligt när jag börjar svara mejl med ”Ok/K” då har jag bråttom och får inte ihop det jag borde. Dubbelbokningar har jag också ägnat mig en del åt den senaste tiden asjobbigt”, skriver hon i inlägget på Instagram.

Hon fortsätter:

“Och att ligga hos Dikea en timme är min bästa terapi. ”Slappna av älskling vad får dig att må bra?”, säger hon. ”En liten puff kanske?” ”Här, jag är från Grekland där får man gärna puffa lite för att må bra”, säger hon ger mig e-puffen, knäpper en bild så skrattar vi gott åt hur irriterande det är med en person som puffar under en ansiktsbehandling. De små sakerna i livet.

Efter inlägget hyllas hon av sina följare bland kommentarerna.

Fan vad jag diggar dig Katrin! Alltid gjort. Du är ärlig och säger precis det som alla andra oxå känner, men ingen vågar erkänna. Fortsätt puffa och var så grym som bara du kan!”, skriver en.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: IBL/Karin Törnblom

Annons