LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Katrin Z när hon fick se sonen Falke: "Mitt livs chock"

30 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Katrin Zytomierska berättar att hon trodde att Falke skulle vara en dotter.
Katrin Zytomierska har tre söner: Ringo, Rambo och Falke. I podcasten "Mitt i livet" berättar Katrin att hon var övertygad om att Falke skulle bli en flicka – och varför.
Annons

Katrin Zytomierska, 41, och Malin Gramer, 40, pratar om högt och lågt i egna podcasten Mitt i livet, där de går igenom ämnen som karriär, barn, familj och vänner.

I fredagens avsnitt går Malin Gramer och Katrin Zytomierska in på det andliga området. Malin Gramer berättar att hon och några tjejkompisar ska gå på en kurs hos en person som håller på med healing och tidigare liv. Katrin Zytomierska är skeptisk till Malin Gramers kurs, men berättar att hon själv gillar att gå till medium.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag går ju mycket till medium och tycker att det är fantastiskt, verkligen. Och går man till ett bra medium så går jag ju alltid därifrån och känner ett sånt lyckorus för att jag får ju veta så himla fantastiska saker och det stämmer ju alltid, säger Katrin Zytomierska och menar att spådomarna hon får alltid slår in – med ett undantag.

– Det slår ju alltid in, förutom att jag var hos tre medium som alla sa att jag skulle få en flicka, säger Katrin Zytomierska.

Annons

Katrin Zytomierska har tre barn. Tillsammans med exet Bingo Rimér har hon sönerna Rambo, 5, och Ringo, 8. Med exet Alexander Klingstedt har hon sonen Falke, 1.

Säker på att Falke skulle vara en flicka

Någon dotter har hon ännu inte, trots att hennes medium förutsagt det. Detta gjorde dock att Katrin blev mycket förvånad när hon fick pojkar.

– Först trodde jag Rambo skulle vara en flicka, sen trodde jag Falke skulle vara en flicka, säger Katrin Zytomierska och fortsätter:

– Jag var helt säker på att det var en flicka. När Falke kom ut ur magen och Alex bara “det är en pojke”, det var mitt livs chock.

Det var i februari i år som Katrin Zytomierska berättade på Instagram att hon och pojkvännen Alexander Klingstedt skulle gå skilda vägar.

Jag vet och känner mig säker på vad jag vill ha och jag prioriterar inte bort det jag kan få för att anpassa mig. Det kan låta hårt och jag vet att det inte alltid är lätt att komma in i mitt liv, att hänga med i mitt tempo. Jag förstår det, men jag måste gå min väg. Jag är sån”, skrev hon då och fortsatte:

Det finns så mycket att säga men delvis på grund av detta har jag och Falkes pappa valt att gå skilda vägar. Jag vill inte dela med mig mer av det, med tanke på alla runt omkring och jag önskar att ni respekterar det också.

FOTO: Patrik Österberg/IBL

Annons