TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér går i parterapi: "Vi behöver hjälp"

18 nov, 2014 
AvAnna Shimoda
Man kan bråka om det mesta. Fråga bara Katrin Zytomierska och Bingo Rimér.
Annons

För några veckor sedan berättade Katrin Zytomierska, 37, i sin blogg att sambon och fotografen Bingo Rimér, 39, hade kallat henne för “fet kossa” och nypt tag i en valk på magen. Hon var förkrossad och av tonen på bloggen att döma kände hon inte att de hade någon framtid ihop.

Men några dagar senare lät hon meddela att allt var relativt bra igen och de faktiskt älskar varandra och vill leva ihop. Men frågan är hur bra de egentligen är? Sedan en tid tillbaka går de nämligen i parterapi.

De har lagt upp klippet hos terapeuten på Youtube och under rubriken står det: “Vi tog tag i saken. Vi behöver hjälp. Så enkelt är det.

Katrin och Bingo bråkar om burkar...
Katrin och Bingo bråkar om burkar…

Under sessionen säger Katrin bland annat:

– Det är en stor problematik från min sida med vårt förhållande. Varje gång Bingo lånar min bil så lämnar han burkar i de här hålen mellan sätena. Jag blir helt galen.

Bingo å sin sida tycker att Katrins bil redan är äcklig och två tomburkar varken gör från eller till.

– Din bil är ju redan en jävla sopstation.

Terapeuten avbryter till slut tjafset och menar att de måste sluta attackera varandra och istället komma fram till en lösning. Vad det blev? Att Bingo hädanefter tar bort burkarna efter att han lånat bilen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons