Katrin Zytomierska i tårar efter händelsen med sonen

Katrin Zytomierska i tårar efter stora händelsen med sonen: “Så lycklig”

Efter allt slit gick sonen Ringos dröm i uppfyllelse.
– Gud, det har varit så jobbigt det här, säger en tårögd Katrin Zytomierska i ett videoklipp på Instagram.

Entreprenören och tv-profilen Katrin Zytomierska, 42, delar flitigt med sig av sitt vardagsliv med sina tre barn: Ringo, 10, Rambo, 7, och Falke, 2, både på sociala medier och i sin podcast. Att vara småbarnsförälder och samtidigt klara av allt annat i vardagen är inte så lätt och småbarnslivet är sällan helt perfekt, något som Katrin tidigare berättat om.

Men under lördagen verkade det vara glatt hemma hos Katrin och barnen. Ringo har nämligen blivit antagen till Djurgården fotbollsakademi, som har som mål att utveckla unga fotbollspelare. På Instagram delar Katrin med sig av nyheten tillsammans med en rad videoklipp på en glad Ringo.

”Det största någonsin har hänt oss. Elefanten i rummet har lämnat oss. Det känns som att vi har levt under psykisk terror de senaste månaderna”, skriver Katrin och fortsätter:

”Jag har ju övermänskliga krafter och känner jag in något tillräckligt stark så blir det alltid som jag vill till slut och aldrig förr har jag känt in så mycket. Varje gång klockan visat 11.11 eller 22.22 eller 00.00 har jag bara fokuserat på en sak ”Ringo till akademin Ringo till Akademin”.”

Mycket jobb för att komma dit

Hon fortsätter inlägget med att förklara allt slit de har varit med fotbollen – men som nu belönas genom att hans dröm går i uppfyllelse.

Det är inte min dröm det här, definitivt inte Bingos. Det är Ringos dröm. Så då blir den ju vår. Aldrig har jag känt en sån lycka över något i mitt liv. Det är det största som hänt mig. Ringo kommer få känna lycka över stora saker många gånger igen i sitt liv men för mig blir det nog aldrig något större än det här”, skriver hon.

Hon delar även ett videoklipp där hon gråter efter att ha fått reda på nyheten.

– Ringo har kommit in i akademin. Oh shit. Gud, det har varit så jobbigt det här. Men nu har han kommit in i akademin. Men nu är jag så lycklig. Jag kan inte minnas sist jag kände såhär, säger hon i videoklippet på Instagram.

FOTO: Charlotte Brunzel/TT, Karin Törnblom/ TT

Senaste nytt