Artikeln innehåller reklamlänkar

Katrin Zytomierska hyllas efter bilden där hon röker

Katrin Zytomierska hyllas för rökbilden

Katrin Zytomierska hyllas nu av sina följare efter en bild där hon gör det oväntade – röker en e-cigg under en skönhetsbehandling. ”Bästa inlägget du gjort”, skriver en.

Trebarnsmamman Katrin Zytomierska, 41, har minst sagt många bollar i luften när det gäller både familjeliv och karriär. I ett ärligt inlägg på sin Instagram förklarar hon nu vad hennes stora utmaning mitt i allt är: att koppla av. Hon förklarar att hon varken är bra på det eller tror att hon behöver det.

Jag tror att stress och hets är det jag mår bra av men ibland har jag perioder där jag inte hinner med allt jag borde, jag märker det tydligt när jag börjar svara mejl med ”Ok/K” då har jag bråttom och får inte ihop det jag borde. Dubbelbokningar har jag också ägnat mig en del åt den senaste tiden asjobbigt”, skriver hon i inlägget på Instagram.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Hennes lösning på problemet är att ta sig tiden till att gå på en ansiktsbehandling – trots att hon ogillar det.

Hatar ju egentligen ansiktsbehandling (kryper i min bralla) och tycker inte att jag behöver det, tror att det är just därför som jag gör det. Att göra något jag egentligen inte har tid med känns befriande.”, fortsätter hon.

Och under skönhetsbehandlingen gör hon det oväntade, puffar på en e-cigg. På bilden ligger hon i ansiktsmask och handduk och puffar.

Och att ligga hos Dikea en timme är min bästa terapi. ”Slappna av älskling vad får dig att må bra?”, säger hon. ”En liten puff kanske?” ”Här, jag är från Grekland där får man gärna puffa lite för att må bra”, säger hon ger mig e-puffen, knäpper en bild så skrattar vi gott åt hur irriterande det är med en person som puffar under en ansiktsbehandling. De små sakerna i livet.

Men hon förtydligar att hon inte har börjat röka, även om hon gärna skulle vilja. Men på grund av att hon är en så kallad hälsoprofil så går det inte ihop. Efter inlägget hyllas hon av sina följare bland kommentarerna.

Fan vad jag diggar dig Katrin! Alltid gjort. Du är ärlig och säger precis det som alla andra oxå känner, men ingen vågar erkänna. Fortsätt puffa och var så grym som bara du kan!”, skriver en.

Bästa inlägget du gjort”, skriver en annan.

Så jäkla bäst är du”, skriver ännu en.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens ilska efter Katrin Zytomierskas ord om barnen

LÄS OCKSÅ: Följarna jublar efter Bingo Rimérs ord till Katrin Zytomierska

FOTO: Ibl, Instagram

Senaste nytt