Artikeln innehåller reklamlänkar

Katrin Zytomierska berättar sanningen om kärlekspausen

Efter uppbrotten – Katrin Zytomierska berättar sanningen om kärlekspausen

Katrin Zytomierska vill inte börja dejta igen.
Nu berättar medieprofilen sanningen om kärlekspausen.
– Jag vill inte hamna där igen, säger hon till Hänt.

Katrin Zytomierska, 41, och Bingo Rimér, 44, separerade 2015 efter sex år tillsammans. De fick sönerna Ringo, 9, och Rambo, 6, ihop. Efter det har Katrin även fått sonen Falke, 2, ihop med Alexander Klingstedt, men inte heller det förhållandet höll i längden.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Trots uppbrottet från Bingo har han och Katrin alltid fortsatt att vara goda vänner. De umgås både på fritiden samt jobbar ihop, bland annat har de podcasten Relationspodden 2.0 tillsammans, har en gemensam sommarstuga samt firar en del högtider ihop.

Katrin Zytomierska och Bingo Rimer

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér var tidigare ett par.

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska fortsätter som vänner

På grund av deras fortsatta umgänge är det många som har hoppats på en återförening. Det har de båda dock sagt bestämd nej till.

– Nej, vi är väldigt, väldigt goda vänner men det kommer inte att bli något, har Katrin tidigare sagt till Hänt.

En stor anledning till att de umgås så mycket är på grund av barnen som älskar att se sin mamma och pappa tillsammans.

– Sedan finns det ingen attraktion mellan mig och Bingo, och det gör att det finns ingen svartsjuka. Vi kan ju sitta och snacka om killar och tjejer och ragg hit och dit. Så har vi väldigt roligt tillsammans, berättade Katrin.

Katrin Zytomierska vill inte dejta

När Hänt träffade Katrin nyligen berättade hon att hon inte har några planer på att hitta kärleken på nytt. I alla fall inte än på ett tag.

– Nej och det är så skönt. Så att jag kommer nog fortsätta att vara singel i alla fall i typ två år till tänker jag, säger hon.

En stor anledning till att hon vill vänta några år till innan hon börjar leta efter kärleken är just hennes barn.

– Det är så krävande att ha tre så små barn, så jag känner att jag vill inte prioritera bort deras viktiga år nu utan jag vill lägga all tid jag har över nu på dem och inte så här natta lite snabbt för att det är någon kille som väntar i soffan. Jag vill inte hamna där igen, säger Katrin Zytomierska.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Av: Sarah Mansouri & Stina Dahlgren

Senaste nytt