Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Katrin Zytomierskas kaxiga uppmaning efter uppbrotten

15 okt, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Katrin Zytomierska uppmanar nu sina följare att separera domderas förhållanden inte är bra.
Katrin Zytomierska har inget emot att leva varannan-vecka-livet för att kunna tanka energi inför barnveckorna. Nu uppmanar hon sina följare att separera ifall de lever i dåliga relationer.
Annons

Katrin Zytomierska, 41, var tidigare gift med kändisfotografen Bingo Rimér, 43, mellan åren 2009 och 2015. Med honom fick hon barnen Rambo, 4, och Ringo, 8. När äktenskapet tog slut blev hon snart ihop med Alexander Klingstedt, 38, som hon fick sonen Falke, 1, med. Men även den relationen tog slut tidigare i år.

Nu meddelar dock Katrin Zytomierska att hon inte har något emot att leva varannan-vecka-livet eftersom hon får så mycket tid över till annat.

”Har faktiskt fortfarande lite svårt att vänja mig vid de här barnfria helgerna, det är så sjukt lång tid jag lever som jag gjorde när jag var 25. När jag dessutom lägger festen på fredagen så blir det så ruggigt mycket tid som ska fyllas med att bara vara… hänga med kompisar, strosa på stan, shoppa lite, fika lite, ta ett glas vin, äta en brunch på Grand en på Riche, shoppa lite till, träna lite.”, skriver hon på sin Instagram och fortsätter:

Annons

Jag hinner med helt sjukt mycket på en helg. Lite för mycket. Kan umgås med kompisar jättemycket också. Hela tiden känns det som! Och det är bra för välbefinnandet och livsglädjen. Samla kraft och energi och längta efter barnen så jag är en fokuserad och grym mamma resten av tiden.”

https://www.instagram.com/p/Bo61cfXnFxC/?hl=en&taken-by=katrinzytomierska

Hon avslutar inlägget med att uppmana sina följare som har dåliga förhållanden att avsluta dem.

”Till alla er som sitter i dåliga relationer där ni känner att missnöje och tristess tagit över. Separera! Det blir faktiskt ett skitroligt liv när man landat i det.”, skriver hon.

Katrin Zytomierska var även tidigare gift med Alexander Schulman, 42, i ett år, 2007-2008, men paret fick aldrig några barn ihop.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: IBL

Annons