Artikeln innehåller reklamlänkar

Katrin Zytomierskas kaxiga uppmaning efter uppbrotten

Katrin Zytomierska uppmanar nu sina följare att separera domderas förhållanden inte är bra.

Katrin Zytomierska har inget emot att leva varannan-vecka-livet för att kunna tanka energi inför barnveckorna. Nu uppmanar hon sina följare att separera ifall de lever i dåliga relationer.

Katrin Zytomierska, 41, var tidigare gift med kändisfotografen Bingo Rimér, 43, mellan åren 2009 och 2015. Med honom fick hon barnen Rambo, 4, och Ringo, 8. När äktenskapet tog slut blev hon snart ihop med Alexander Klingstedt, 38, som hon fick sonen Falke, 1, med. Men även den relationen tog slut tidigare i år.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Nu meddelar dock Katrin Zytomierska att hon inte har något emot att leva varannan-vecka-livet eftersom hon får så mycket tid över till annat.

”Har faktiskt fortfarande lite svårt att vänja mig vid de här barnfria helgerna, det är så sjukt lång tid jag lever som jag gjorde när jag var 25. När jag dessutom lägger festen på fredagen så blir det så ruggigt mycket tid som ska fyllas med att bara vara… hänga med kompisar, strosa på stan, shoppa lite, fika lite, ta ett glas vin, äta en brunch på Grand en på Riche, shoppa lite till, träna lite.”, skriver hon på sin Instagram och fortsätter:

Jag hinner med helt sjukt mycket på en helg. Lite för mycket. Kan umgås med kompisar jättemycket också. Hela tiden känns det som! Och det är bra för välbefinnandet och livsglädjen. Samla kraft och energi och längta efter barnen så jag är en fokuserad och grym mamma resten av tiden.”

https://www.instagram.com/p/Bo61cfXnFxC/?hl=en&taken-by=katrinzytomierska

Hon avslutar inlägget med att uppmana sina följare som har dåliga förhållanden att avsluta dem.

”Till alla er som sitter i dåliga relationer där ni känner att missnöje och tristess tagit över. Separera! Det blir faktiskt ett skitroligt liv när man landat i det.”, skriver hon.

Katrin Zytomierska var även tidigare gift med Alexander Schulman, 42, i ett år, 2007-2008, men paret fick aldrig några barn ihop.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Följarna jublar efter Bingo Rimérs ord till Katrin Zytomierska

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierska om stödet efter olyckan: ”Otroligt”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!