Katrin Z:s besvikelse efter sambons avslöjande: "Nääe"

Katrin Z:s besvikelse efter sambons avslöjande: "Nääe"

Den 8 mars fick Katrin Zytomierska barn för tredje gången. I "Relationspodden" berättar hon för första gången om det planerade kejsarsnittet liksom sina och sambon Alexanders första reaktioner efter förlossningen.

Efter att fött en son den 8 mars har Katrin Zytomierska, 39, och sambon Alexander Klingstedt, 36, haft problem med att komma överens om vad pojken ska heta. Detta eftersom de var helt inställda på att de skulle få en flicka. Katrin har sedan tidigare de två sönerna Ringo, 6, och Rambo, 3, med exet Bingo Rimér, 41. Än så länge kallar hon bara sin nyfödde tredje son för Räkan.

https://www.instagram.com/p/BTB_l3zFxrQ/?taken-by=katrinzytomierska

Och i “Relationspodden” som hon har med just Bingo berättar Katrin nu för första gången utförligt om det planerade kejsarsnittet:

– Snittet var ganska exakt som det var med Rambo. Ett kejsarsnitt går ju på tio minuter så jag ville inte göra någon stor grej av det.

Dock tog det lite längre än väntat. Eftersom det kom akuta kejsarsnitt emellan fick de vänta till 15.00 fast det var planerat till 10.00 på morgonen. Tiden fördrev Katrin och Alex med att titta på gamla bloopers på TV4. När det väl var dags distraherade Alex henne med att prata om alla rätter från avsmakningsmenyn de ätit kvällen innan för att Katrin skulle slippa tänka för mycket på exakt vad som höll på att hände med henne.

– Alex sa att det kändes som att jag var ett stycke kött som låg på britsen som de bara slet i. Hela min kropp förflyttas på den där britsen och så plötsligt hör man babyskriken, förklarar Katrin.

Alexander Klingstedt och Katrin Zytomierska är numera lyckliga föräldrar till en liten pojke som än så länge kallas för Räkan.

Hennes sambo var så klart tagen av att precis ha blivit pappa för första gången och en sköterska frågade honom om han inte ville titta vad det var för kön på barnet. Katrin beskriver händelsen:

– Så lyfter Alex på den gröna filten som bebisen är invirad i och bara: “Det är en pojke”. Han var helt chockad. Vi var så inställda på att det skulle vara en tjej.

Hon beskriver därefter sin egna första besvikelse över att ha fått en tredje son och inte en dotter:

– Och jag bara. “Näääääeeee!!!!!”

LÄS OCKSÅ: Katrin Z stöttas efter sin avklädda bild: ”Mår inte bra”

LÄS OCKSÅ: Katrin avslöjar: Det skulle nästa barn med Bingo ha hetat

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN