Katrin och Bingos ilska under lyxsemestern: "Vidriga människor"

Sorgligt, sunkigt och fruktansvärt. Katrin Zytomierska och Bingo Rimér är extremt missnöjda med den svindyra lyxkryssningen de är på.

Katrin Zytomierska, 41, var gift med kändisfotografen Bingo Rimér, 43, mellan 2009 och 2015. Med honom fick hon sönerna Ringo, 8, och Rambo, 4. Efter att ha separerat blev hon ihop med Alexander Klingstedt, 38, som hon fick sonen Falke, 1, med. Men även den relationen tog slut tidigare i år.

Både Katrin och Bingo, som hon gör Relationspodden med, är singlar. Just nu är de på en lyxkryssning i Karibien med de de gemensamma sönerna, Falke och Bingos dotter Nova, 15, som han har från en tidigare relation. Men kryssningen verkar inte riktigt ha blivit den mysiga familjesemester hon och Bingo hade tänkt sig. I senaste avsnittet av deras podd, som de spelat in på kryssningsfartyget, berättar Katrin:

– Det här är absolut inte våran grej. Det är assunkigt. Eftersom det är så dyrt tänker man att det kanske ska vara lite kvalitet, men det är det inte alls. Varje gång vi käkar en måltid känns det som att vi äter på IKEA.

Det är inte bara maten hon är missnöjd med. Katrin förklarar:

– I Kids cluben trycker de bara in 30 ungar i ett litet rum och har tråkiga aktiviteter. Våra killar vill inte ens vara där. Ringo står vid pingisbordet. Det tycker han är kul. Så tacka Gud för att de har ställt upp några pingisbord, så det finns någonting han tycker är roligt. Rambo har varit på kids club en gång och har inte lust att gå tillbaka. Falke försökte jag lämna in en gång och det var fruktansvärt. De är helt vidriga människorna som jobbar här. De är bara uttråkade, missnöjda, bittra…

– Säkert underbetalda, flikar Bingo in, som inte heller han verkar alltför nöjd med standarden ombord.

– Ja. Det är ingen som ler. Det känns inte som att de har någon utbildning. Ingen är glad eller sjunger en sång för barnen. De bara sitter av tiden. Alla ungar gallskrek på den här minsta avdelningen där jag lämnade Falke. Jag stod och smög bakom dörren och kollade, kommer han att börja leka med leksakerna så att jag faktiskt kan få en timme själv? Nej. Han bara stod vid dörren, skrek och grät. Så stod han och pekade på sin flaska, och de gav honom inte ens flaskan.

När Katrin sedan berättar hur mycket pengar de spenderat på familjesemestern är det lätt att förstå att hon hade väntat sig mer:

– Det är så dyrt att dom pengarna vi lägger på den här kryssningen, vi skulle kunna ta in på ett femstjärnigt lyxhotell var vi vill i hela världen och ha ett superupplägg. 200 000 kronor. Man kan få en schysst semester på tio dagar för 200 000.

– Och när man har gått till buffén, matat och sedan aktiverat alla ungarna, och vi har lite tid för oss själva, då finns det inte något riktigt härligt ställe där man känner, att okej vi går dit och sätter oss, utan man går bara runt, säger Bingo.

Sviterna de bor i är dock både han och Katrin riktigt nöjda med. Även gymmet på båten tycker de är bra, men det är allt. För även om de haft fina och härliga dagar när de har stannat, först i St Martin och sedan Puerto Rico, så konstaterar Katrin:

– Men det är ingeting bra som har med den här färjan att göra. Allt som är bra på den här semestern är sådant vi gör själva.

Hon tar ytterligare ett exempel. De har betalat dyrt för all inclusive, men när hon frågar städaren om han kan lämna en flaska vatten på hennes rum när han städar, förklarar han att det bara ingår en flaska vatten på hela kryssningen:

– Man betalar 200 000 kronor och får bara en flaska vatten. Jag bara tittade på honom och tappade hela ansiktet.

Dock är det väldigt mycket mer än maten och servicen Katrin är missnöjd med. Hon verkar riktigt förbannad:

– Jag trodde att det skulle vara mycket, mycket högre kvalitet på precis allting genomgående. Bra restauranger med bra kockar och lite blandat med människor.

 

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierskas kaxiga uppmaning efter uppbrotten från barnens pappor

LÄS OCKSÅ: Följarna jublar efter Bingo Rimérs ord till Katrin Zytomierska

Foto: Ibl, Instagram

Senaste nytt