LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här avslöjas hemliga samtalet i Förrädarna – det fick tittarna inte se: ”Vi bestämde att”

07 okt, 2023 
Filip Lamprecht var den första förrädaren som röstades ut från programmet Förrädarna.
Nu avslöjar Katia Mosally hemliga samtalet med Filip innan utröstningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Michel Tornéus om relationen till Filip Lamprecht - efter vinsten: ”Väldigt olika”Brand logo
Michel Tornéus om relationen till Filip Lamprecht - efter vinsten: ”Väldigt olika”

Programmet Förrädarna är TV4:s nya storsatsning som går ut på att ett gäng kändisar ska befinna sig i ett slott. Tre av dem är utsedda till förrädare och gruppens mål är att genomskåda vilka dessa tre är.

Förrädarna består av Katia Mosally, 36, Mi Ridell, 55, och Filip Lamprecht, 26. Men nyligen bröts dock trion då gruppen först lyckades rösta ut Filip och även i kvällens avsnitt då Mi Ridell röstades ut.

Deltagarnas chock efter Filip Lamprechts avslöjande

Det kom som en chock för de flesta att Filip inte var trogen. Minnesmästaren Jonas von Essen, 32, har tidigare berättat för Hänt om händelsen.

– För mig var han en jag inte misstänkte så mycket, han var väldigt lugn och logisk och han kanske hade ett sätt som tilltalade mig, jag litade ganska mycket på honom, berättade Jonas.

När en deltagare röstas ut måste de erkänna om de var trogna eller om de var en förrädare – sedan försvinner de snabbt ut från rummet med det runda bordet. Något som Jonas även bekräftade för Hänt.

Annons

– Nej det är som i programmet, det där var liksom det sista vi såg av honom. Så det blir ju väldigt abrupt så det blir ju också verkligen såhär att man saknar dem som försvinner.

Katia Mosallys hemliga samtal med Filip Lamprecht i Förrädarna

Men det var vissa scener som inte visades innan Filips utröstning. Katia Mosally hade nyligen en frågestund på Instagram och fick då frågan hur det kändes att rösta ut Filip. Det visar sig att Filip och Katia hade ett hemligt samtal innan utröstningen som inte syns i tv!

”Jobbigt, men det ni inte fick se var att jag och Filip precis pratade innan runda bordet. Vi bestämde att jag skulle gå hårt mot honom så jag inte skulle bränna mig själv och vi visste att han var körd. Han var faktiskt jättegullig och frågade vad han kunde göra för mig för att befästa mig som trogen innan han åkte”

Annons