TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Katerina Janouch lyxvåning till salu: ”Som Alice i Underlandet”

07 jun, 2017 
AvAngelica Jaako Billenman
I kvällens ”Toppmäklarna” säljer Katerina Janouch sin coola etagevåning i Vasastan, Stockholm. Så här ser det ut hemma hos författaren.
Annons

I veckans avsnitt av ”Toppmäklarna” på Kanal 5 får vi följa med VD:n för mäklarfirman Eklund Stockholm New York, Niklas Berntzon, 45, hem till  författaren och sexologen Katerina Janouch, 53, som ska sälja sin lekfulla lyxvåning i Vasastan, Stockholm.

– Ungarna börjar bli stora och jag letar ställe i både Berlin och Los Angeles, kommenterar Katerina Janouch den kommande försäljningen i ett sms till Niklas Berntzon som gör ett besök i hennes minst sagt coola etagelägenhet!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Katerina Janouch har en udda men cool inredningsstil.

– Det är en ganska speciell våning. På övre plan så har du vardagsrummet, köket, två fantastiska uteplatser så att du kan följa solen på morgonen på ena sidan och solen på kvällen på den andra sidan. Även kvällstid när solen inte är ute alls är det här en riktigt skön lounge. Jag kan tänka mig att ha en bra grillkväll här ute med kompisarna, säger en märkbart imponerad Niklas Berntzon och tar trappan ner till undervåningen.

Annons
Niklas Berntzon i ”Toppmäklarna” var väldigt imponerad över Katerina Janouchs stora uteplats.

– Sen tar du trappan ner som gör att du känner dig som Alice i Underlandet. De har det så skönt inrett, det är härlig konst, roliga detaljer att titta på så det är lätt att gå vilse i det där. Tre sovrum är det och en stor studio med lanterniner som gör att ljuset kommer uppifrån taket och ner, det är en ganska skön känsla i det där. Det gör det väldigt speciellt.

Undervåningen har fint ljusinsläpp tack vare lanterniner i taket.

Däremot tror han att det kommer att bli svårt att hitta en köpare som matchar priset på runt 17-19 miljoner kronor, någon som har samma smak som Katerina Janouch.

– Det kommer att krävas en ganska cool köpare för det här, konstaterar Niklas Berntzon.

Foto: IBL, Kanal 5

Annons