LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kate Hudson dejtar Chris Martin – Gwyneth Paltrow är rasande

02 apr, 2015 
Lotta Hofström
Chris Martin dejtar en ny blondin – och exfrun Gwyneth Paltrow är inte glad.
Annons

Svagheten för blondiner har strulat till det ordentligt för Coldplay-sångaren Chris Martin, 38. Han har hamnat i en galen kärlekskarusell. Samtidigt rasar exfrun Gwyneth Paltrow, 42.

Chris Martin trodde aldrig att han skulle bli påkommen... Foto: Bulls
Chris Martin trodde aldrig att han skulle bli påkommen… Foto: Bulls

Efter att det tioåriga äktenskapet med Gwyneth gick i kras i fjol smygdejtade Chris skådisen Jennifer Lawrence, 24, för att sedan bjuda ut exfrun igen för att sedan återigen gå på dejt med den yngre blondinen.

Men historien slutar inte där.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Härom veckan blev rocksångaren påkommen med att tillbringa en heldag på en strand i Malibu med exfruns bästa kompis Kate Hudson, 35! När Gwyneth fick nys om den hemliga stranddejten blev hon rosenrasande och “likblek”!

Annons
Gwyneth Paltrow blev "likblek" när förstod att bästa vännen Kate gått bakom ryggen på henne. Foto: Stella Pictures
Gwyneth Paltrow blev “likblek” när förstod att bästa vännen Kate gått bakom ryggen på henne. Foto: Stella Pictures

– Kate Hudson visste att Gwyneth inte var i stan. Så hon tog chansen att försöka snärja Chris, säger källan som tror att det här kan vara slutet på Kates och Gwyneths vänskap.

Chris ska ha suktat efter Kate i flera år men det är först nu hon är singel. Relationen med Muse-sångaren och fästmannen Matthew Bellamy, 36, tog slut i december efter närmare fyra år.

– Kate har alltid haft en grej för rockartister. Och Chris har alltid tyckt att Kate är rolig, cool och väldigt het. Hon är verkligen hans typ, säger en annan uppgiftslämnare.

Annons
Kate gillar sina rockers. Foto: Stella Pictures
Kate gillar sina rockers. Foto: Stella Pictures

Trots Chris dejtinghysteri verkar inte glöden mellan Chris och Gwyneth helt ha falnat. För bara en månad sedan sågs Chris och exfrun strandmysa med barnen Apple, 10, och Moses, 9.

Andra läser också:

Annons