TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kate Hudson: "Att vara gravid är som att vara stenad"

23 mar, 2016 
AvOla Brising
Kate Hudson har redan två söner med två olika sångare. Men hon kan tänka sig ett barn till. Skådespelerskan älskar nämligen att vara gravid.
Annons

Skådisen Kate Hudson, 36, har sönerna Ryder, 12, med exmaken och Black Crowes-sångaren Chris Robinson, 49. Hon har också sonen Bingham, 4, med Muse-sångaren Matt Bellamy, 37, som hon separerade från 2014 efter tre års förlovning.

8-17731490.jpg
Kate med barnen Bingham, 4, och Ryder, 12.

För närvarande är hon singel, men det ryktas att hon de senaste månaderna dejtat den unge popsångaren Nick Jonas, 23. Och kanske känner Kate att det äntligen börjar bli seriöst med honom – för då barn och moderskap kommer på tal säger hon till tidningen Independent att hon skulle vilja ha fler:

– Jag tror att jag är en ganska lättsam mor, men jag är strikt när det kommer till att uppföra sig och såna saker. Jag älskar att vara mamma. Jag skulle vilja ha fler barn, ja.

En orsak till att hon vill bli på smällen igen är att det är ett så skönt tillstånd:

– Underbart. Man får den gravida mos-hjärnan. Det är som att vara stenad.

Dessutom anser sig Kate vara en idealisk förälder.

– Jag skulle vilja säga att jag är förbaskat bra, helt enkelt. Jag tänker klappa mig själv på axeln. Jag har bra ungar, berättar hon inte utan stolthet i Hello Magazine.

FOTO: IBL 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons