Katastrofen var nära – 650 000 kronorsklänningen i fara när Nicky Hilton sa ja

Katastrofen var nära – 650 000 kronorsklänningen i fara när Nicky Hilton sa ja

Överdåd och klänningsmiss. Nicky Hilton har fått sin James Rothschild under ett ömsom dramatiskt ömsom kärleksfullt bröllop.

Det blev en vigsel värdig ett kungapar när Nicky Hilton, 31, sa ja till James Rothschild, 30, i Orangeriet på Kensington Palace i London fredagen den tionde juli.

Bland de 250 gästerna fanns utöver familjen och de närmaste vännerna celebriteter som kronprins Pavlos, 48, och kronprinsessan Marie-Chantal, 46, av Grekland samt Chelsea Clinton, 35, med maken Marc Mezvinsky, 37.

Det hela höll dock på att sluta i katastrof.

Foto: Bulls

Tack vare rådigt ingripande kunde Nicky Hiltons klänning räddas. Foto: Bulls

Bruden hade lagt ner mycket tid på att hitta den perfekta klänningen och bar till slut en specialdesignad skapelse med hög hals och långa ärmar i spets med slöja från Valentino som hon matchade med monogramförsedda skor från Christian Louboutin.

Så långt allting väl, men när Nicky Hilton skulle sätta sig i den Bentley som skulle föra henne till vigseln höll hon på att dra sönder sin 650 000 kronorsklänning då hon fastnade med slöjan under bilens ena däck. Som tur var blev hon snabbt hjälpt och kunde fortsätta dagen som planerat, påhejad av storasyster Paris Hilton, 34.

– Den vackraste bruden jag någonsin har sett, skriver hon på Instagram.

Foto: Stella

Paris Hilton har godkänt systern Nicky Hiltons nya man James Rothschield. Foto: Stella

Bröllopsfesten var överdådig med allt från kanapéer, kaviar och gåslever till amerikanska läckerheter som mac ‘n’ cheese och milkshakes.Festandet pågick fram till småtimmarna på lördagsmorgonen då de nygifta makarna sågs återvända till sin lyxsvit på hotell Claridge’s.

Om man får tro Paris Hilton har systern gjort sig ett riktigt kap.

– Jag vet att de kommer vara tillsammans för evigt och utgöra det perfekta paret. Jag är så glad för min systers skull för han är en fantastisk man och han älskar henne så mycket. Han är lojal och kärleksfull, säger Paris till magasinet New You.

Andra läser också:

Bebisen får sina första glasögon – reaktionen när hon ser sina föräldrar är oslagbar

9 hemska tortyrmetoder som kommer få dig att uppskatta att du slapp medeltiden

Vanessa Lopez ångrar sitt könsbyte – nu har hon skrivit en bok för att stötta transpersoner

FRÅN FÖRSTASIDAN