LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Paradise hotel-Mario är Love Island-Sofie Karlstads nya pojkvän

01 jun, 2019 
AvAgnethe Alm
Love Island-deltagaren Sofie Karlstad har hittat kärleken i Paradise hotel-deltagaren Mario Reira.
Love Island-deltagaren Sofie Karlstad har hittat kärleken. På sin blogg bekräftar pojkvännen Mario Riera att han och Sofie är ett par och numera bor ihop. Paret träffades under inspelningen av norska Paradise hotel.
Annons
Peter Settmans avslöjande om nya kärlekenBrand logo
Peter Settmans avslöjande om nya kärleken

Norska Sofie Karlstad, 22, blev ett känt ansikte för den svenska publiken när hon kom in som deltagare i TV4:s storsatsning Love Island Sverige förra året. Samtliga Love Island-deltagare kom till den grekiska ön Korfu med förhoppningen att hitta kärleken. Men någon kärlek blev det inte för Sofie, som åkte hem ensam efter inspelningarna.

Väl hemma i Norge fortsatte Sofie Karlstad synas i tv-rutan, nämligen i norska versionen av dokusåpan Paradise hotel. Under säsongens gång visade det sig att Sofie och en av de andra deltagarna – Mario Riera, 21 – hade ett gott öga för varandra. Och nu, i samband med att Paradise hotel-finalen sänts på norsk tv, bekräftar de att kärleken fortsatte spira även utanför kamerorna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På sin blogg skriver Mario Riera om känslorna han känner för Sofie, och avslöjar samtidigt att de numera bor ihop.

”De flesta av er kommer förmodligen att bli förvånade när jag säger att Sophie och jag har blivit tillsammans. Det har varit några svåra veckor för oss, men vi har också kommit igenom det här tillsammans. Sofie betyder mycket för mig och att vara tillsammans betyder mycket för oss. En mer vänlig och omtänksam person än Sofie får du leta länge efter”, skriver han i ett inlägg och fortsätter:

Annons

”När jag träffade Sofie för allra första gången i januari visste jag inte vem hon var, och jag hade verkligen aldrig kunnat föreställa mig att vi skulle vara ett par och sambor mindre än 6 månader senare. Det visar bara hur fort livet kan vända”.

Därför avslöjar de relationen först nu

För norska Se och hör berättar Mario Riera varför de väntade så pass länge med att berätta om sin kärlek.

– Vi ville se hur det blev efter Paradise hotel och ville vänta tills saker och ting hade lugnat ner sig och se vad vi kände då. Så blev vi sambor och då föll sig allt naturligt, säger han till Se och hör.

Han fortsätter:

– Jag älskar henne väldigt mycket och hon betyder mycket för mig. Det här är bra nyheter.

Och att det är bra nyheter håller även Marios bloggläsare med om. Blogginläggets kommentarsfält fylls nu av gratulationer och lyckönskningar till paret.

”Ni är så fina! Stort grattis”, skriver en.

”Så mysigt! Ni verkar genuint förälskade”, skriver en annan.

Det var i maj tidigare i år som Sofie Karlstad och Mario Riera flyttade ihop. Sedan dess bor de ihop i en lägenhet i Oslo.

FOTO: TV4, Instagram

Annons