TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kärlekshyllningen till Stina Wollter – du inte fick se

18 mar, 2017 
Linnéa Geijer
LÄS OCKSÅ: Stina Wollters panik efter skadan: ”NOOOOOOOOOOOO”
Annons

Efter sin energiska Jive möttes Stina Wollter, 52, och danspartnern Tobias Bader av stående ovationer, både från publiken och juryn.

– Stina, jag vet inte om du tror på reinkarnation. Men jag är helt övertygad om att du varit dansare i ett tidigare liv. Det är helt otroligt att slå om från en Tango till en Jive sådär, sade jurymedlemmen Ann Wilson, 48, då hon bedömde Stinas prestation.

Men det var inte bara publikens och juryns kärlek som Stina kände i TV- studion under gårdagen. I en av pauserna intog nämligen dottern Lisa, 28, scenen och sjöng en sång till sin mamma.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var i en av de längre pauserna som en av TV4’s medarbetare drog upp ett tiotal personer ur publiken för en spontan sångtävling. Och då mikrofonen landade framför Lisa brast hon ut i sången “Jag ska måla hela världen lilla mamma”. Med mikrofonen i hand tog hon ett steg från raden av sång-deltagare och klev fram där mamma Stina stod och hejade på, och med armen utsträckt mot sin mamma sjöng Lisa “Jag ska måla hela världen lilla mamma, och allt ska bli så ljust och glatt för dig“.

Annons

Då Hänt mötte Stina var hon fortfarande rörd av dotterns gest.

– Hon är fantastisk. “Lilla mamma” lyssnade vi tillsammans när hon var liten, berättar Stina och tillägger att det är lite av “deras sång”.

– Jag är så stolt över mitt barn. Hon är en av mina läromästare. Jag har lärt mig så fruktansvärt mycket av henne.

Stina pausar innan hon stolt tillägger:

– Vad som är bäst med henne är att hon fortsätter att fostra mig, och när jag säger det till henne, att hon bara fortsätter lära mig saker, så säger hon alltid “I got it from my moma!”, skrattar hon.

– Jag tror att vår relation kommer att fortsätta cirkulera på det sättet. Jag tror inte hon förstår hur otroligt värdefull hon är för mig. Hon är som ett värmeelement, en sann människa.

Foto: IBL

Annons