LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kärleksbeskedet: Rebecka Karlsson förlovad med Tim Nilsson

25 feb, 2019 
Rebecka karlsson förlovad med tim nilsson
Rebecka Karlsson, känd från Idol 2016, gjorde i år sin debut i Melodifestivalen. På lördag tävlar hon med sitt bidrag i Andra chansen. Men innan dess firar hon stort i kärlekens tecken...
Annons

Rebecka Karlsson, 18, log igenom i Idol 2016 där hon slutligen hamnade på en andra plats i finalen där hon tävlade mot Liam Cacatian Thomassen, 21. Och inte var det sista gången Rebecka och Liam tävlade mot varandra. Båda medverkar nu i årets Melodifestival, och efter att alla deltävlingar nu är klara ser vi nästa vecka Rebecka tävla om en finalplats i Andra chansen men sitt bidrag Who am I.

Hennes bidrag handlar om hennes uppväxt och hur hon alltid har stått uppför sig själv trots elaka kommentarer från folk i hennes närhet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det finns mer än en uppåtgående karriär för Rebecka. Sedan ett och ett halvt år tillbaka är hon tillsammans med pojkvännen Tim Nilsson. Tidigare har hon berättat för Hänt att hon längtar efter en förlovning.

– Ingen förlovning ännu men förhoppningsvis kommer det senare, har Rebecka tidigare sagt.

Kärleksbeskedet med pojkvännen Tim Nilsson

Nu behöver hon inte längta längre! I ett inlägg på Instagram delar hon glatt en bild av hennes och pojkvännens, nu mera hennes fästmans, ringfingrar som bär en varsin förlovningsring.

”Jag behövde inte kyssa en massa grodor för att hitta min prins”, skriver Rebecka kärleksfullt när hon delar bilden av förlovningsringarna.

Bland kommentarerna grattas hon av både fans, vänner och kollegor. En person bland kommentarerna undrar när det blir bröllop, men Rebecka förklarar då att det får vänta ett tag.

”Vi har förlovar oss! Giftermål får bli om några år”, skriver Rebecka.

Stort grattis till er, Rebecka och Tim, önskar vi på Hänt!

FOTO: TT, Instagram

Annons