TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Avslöjandet: Därför höll Jon Henrik Fjällgren sin flickvän hemlig

24 mar, 2018 
Jon Henrik Fjällgren träffade kärleken för drygt ett år tillbaka, men sedan dess har han hållit flickvännen hemlig – tills nu. Nu berättar han varför han valde att hålla henne och relationen utanför offentligheten.
Annons

Jon Henrik Fjällgren, 30, slog igenom i Talang 2014 där han tog hem hela tävlingen, och efter det har vi sett honom tävla i Melodifestivalen. Nu ska vi återigen få se honom tävla, den här gången i dans i Let’s dance på TV4.

Igår gick premiäravsnittet, men redan innan sändningarna drog igång avslöjade han att hans hemliga flickvän skulle vara på plats i publiken under sändningarna.

– Jag tror att hon kommer att vara på plats varje fredag. Hon ska hem nu en sväng för att vara med familjen. Det är ju så långt bort, och nu har hon varit här rätt länge. Jag är ju aldrig hemma nu för tiden, jag är ju mest här, säger han till Hänt.

Hon försöker att tillbringa så mycket tid med Jon Henrik som möjligt nu när han måste vara här i Stockholm, men bortom Let’s dance och allt vad det innebär så bor paret ihop i vanliga fall. De har varit ett par i drygt ett år, men kärleken har fått hållas utanför offentligheten.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har inte gått ut med det till någon, bara vänner och nära. Vi är väl inte såna, vi vill väl vara lite privata. Man har ju allt annat som är privat, liksom.

Men att deras relation nu är offentlig känns bra för båda, trots att den under en längre tid hölls hemlig.

– Nu när vi väl gjort det offentligt känns det bra, avslutar han.

Här är alla deltagare i Let’s dance 2018:

Foto: IBL

Annons