LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Karl Fredriks okända relation till Ernst Kirchsteigers söner

23 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Ernst Kirchsteiger och Karl Fredrik
Karl Fredrik Gustafsson gör just nu succé med sitt program Karl Fredrik på Österlen.
Nu avslöjar han den okända relationen till kollegan Ernst Kirchsteigers söner.
Annons
Allt om Karl Fredrik på ÖsterlenBrand logo
Allt om Karl Fredrik på Österlen

Precis som Ernst Kirchsteiger gillar Karl Fredrik Gustafsson att inspirera i tv med sin kreativitet, och i medierna har han många gånger presenterats som ”den nya Ernst”. Men när Hänt pratar med Karl Fredrik berättar han att han inte känner någon som helst konkurrens med den folkkära inredningsprofilen. Däremot kommer det fram att han har en relation till hans söner.

Karl Fredriks relation till Ernst

Trots att många ser Ernst och Karl Fredrik i samma kategori menar han att de gör helt olika grejer och att det ska finnas plats för fler personligheter i deras bransch.

– Jag har ju också fått höra att jag är nya Mandelann och jag tycker inte att det är tråkigt för det är ju smickrande på ett sätt, men var och en står på egna ben. De hade ju inte satsat på vårt program om de inte kunde se det och att det är kompletterade till det som redan finns, förklarar han.

Karl Fredrik berättar att han och Ernst inte har någon personlig relation, men att han har kommit och handlat av honom på hans gård i Österlen ett par gånger.

Annons

– Han har ju varit här och handlat flera gånger så det känns ju verkligen som att världen är liten, säger han och skrattar.

Ärliga orden om Ernst Kirchsteiger

När Hänt frågar vad Karl Fredrik tycker om tv-profilen har han bara bra saker att säga.

– Underbart trevlig, fantastiskt trevlig. Jag har aldrig riktigt fastnat för Ernst så i tv liksom, men Petter sa att Ernst var mycket trevligare än i tv och där är han ju verkligen mys-Ernst.

Väl medveten om hur orimligt det låter lägger han till:

– Ja, det är tydligen möjligt.

Men även om de inte har en personlig relation där de bjuder hem varandra på middag nu, så ser han det inte som en omöjlighet att det skulle ske i framtiden.

– Jag tänkte ju att vi kanske ska bjuda hem Gustav och Marie Mandelmann och Ernst, så kan vi sitta här och ha det trevligt, säger han och skrattar.

Karl Fredriks relation till Ernsts söner

Och på tal om att världen känns liten. Under samtalet med Hänt avslöjar även Karl Fredrik att han har en relation till Ernsts söner, Ludvig och Sebastian. 

– Jag gick i parallellklass med hans söner på Karolinska läroverket i gymnasiet, berättar han.

Han berättar att de inte var jättenära, men att det kunde hända att de hamnade på samma fest då och då.

– Jättetrevliga och härliga killar verkligen. Men inte mer än så att vi känner till varandra och har umgåtts i samma kretsar och så, säger Karl Fredrik Gustafsson till Hänt.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons