LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Karl Fredriks bröllopsgäster stoppas från vigseln – regeln förstör allt

03 jun, 2024 
Nu är det bara några månader kvar tills Karl Fredrik och Petter säger ja till varandra i och med deras bröllop i Frankrike.
Men gästerna får inte se den riktiga vigseln.
– Vi måste ha så, säger Karl Fredrik till Hänt.se
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredriks skrattattack på röda mattan: ”Druckit lite...”Brand logo
Karl Fredriks skrattattack på röda mattan: ”Druckit lite...”

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén har blivit två folkkära profiler för svenska folket i och med deras TV4-serie Karl Fredrik på Österlen.

Det senaste året har det hänt mycket för paret. De har nämligen varit i full gång med bröllopsplanering och det blir ingen liten historia. Faktum är att de kommer ha två bröllop.

Den första bröllopshelgen kommer gå av stapeln i Frankrike, en plats som ligger Karl Fredrik väldigt varmt om hjärtat eftersom han älskar området och även skrivit böcker där.

Karl Fredrik om bröllopet – så blir vigseln

När Hänt når Karl Fredrik är han på plats i den franska bröllopspärlan.

– Det här ligger ju i Loiredalen och det är ett litet chateau ungefär två timmar från Paris. Det är fantastiskt vackert där rosorna blommar och lavendeln nästan går upp mot månens sken. Så väldigt fantastiskt på alla sätt och vis, säger han till Hänt.

Bröllopet går av stapeln i september och kommer alltså vara i Frankrike. Det blir 60 gäster som kommer och för att få igenom vigseln måste man först gifta sig i rådhuset.

Annons

– Vigseln är på lördagen i ett rådhus här. För att man ska få igenom en giltig vigsel så måste man gifta sig i rådhus här i Frankrike. Den kommer vara på förmiddagen med två vittnen men däremot så kommer vi ha en ceremoni i trädgården också, förklarar Karl Fredrik för Hänt.

Därför stoppas gästerna från vigseln i rådhuset

Han berättar vidare att den vackra trädgården kommer bli perfekt för ändamålet och de har redan planerat hur de ska gå fram till en blomsterbåge och säga ja till varandra, under ceremonin i trädgården.

– I den här fantastiska trädgården har vi bestämt var vi ska gå ner, vi kommer ha stråkar och ett piano där också.

Även om det bara blir två gäster som kommer kunna bevittna den "riktiga" vigseln i rådhuset, så har Karl Fredrik ordnat så att alla ändå kommer få se honom och Petter säga ja till varandra.

Kommer gästerna få se när ni säger ja till varandra?

– Ja! Absolut, både här i Frankrike och i Sverige absolut. Den som vi har som vigselförrättare här i Frankrike i Rådhuset kommer också vara den som håller i ceremonin efter lunchen.

FOTO: TT

Annons