Karl Fredrik på Österlen – tittarnas önskan inför säsong 2

Karl Fredriks glädjebesked.

Populära floristen Karl Fredrik Gustafsson och sambon Petter Kjellén har blivit ett väldigt omtyckt par bland TV4-publiken.
Efter beslutet om att det blir en andra säsong har tittarna kommit med flera önskemål om vad de vill se när Karl Fredrik på Österlen återvänder.

Under våren har TV4-tittarna kunnat följa Karl Fredrik Gustafsson och sambon Petter Kjelléns liv på 1600-talsgården Eklaholm i Skåne. Där driver de en handelsträdgård, inredningsbutik och plantskola.

Programmet Karl Fredrik på Österlen har varit väldigt uppskattat hos tittarna, som i veckan fick ett glädjebesked från paret:

– Hej, vet ni vad? Vi har jättehärliga nyheter, säger Karl Fredrik Gustafsson i ett klipp på sociala medier, och pojkvännen fyller i:

– Det kommer att bli en till säsong av Karl Fredrik på Österlen!, säger Petter Kjellén.

TV4:s fråga till tittarna

Nyheten kom att glädja många. I kommentar efter kommentar delade tittarna med sig av sin lycka över att få återse paret. TV4 har också frågat sina följare vad de tyckte bäst om med programmet, och tittarna var inte sena med att tycka till om vad de vill se mer av i framtiden:

”ALLT vad dom har att bjuda på, vi behöver Karl Fredrik och hela hans gäng”, skriver en person, medan en annan vill se lite mer nytt:

”Tipsen har varit bra, saknar dock att de inte lagar mat.”

De flesta verkar överrens om att det parets personligheter som står i fokus.

”Det bästa med programmet har varit framför allt Karl-Fredriks och Petters härliga personligheter + alla roliga tips om blommor”, skriver en person.

Och det kommer att bli mer av den varan. Karl Fredrik Gustafsson har tidigare sagt till Hänt att han hoppas kunna visa ännu mer att sitt liv tillsammans med pojkvännen kommande säsong. Då passade han också på att berätta om reaktionen från tittarna.

Så ändrar TV4 säsong 2 av Karl Fredrik på Österlen

– Jag har fått så mycket kärlek de senaste veckorna. Det är fantastiskt!, säger han.

 Säsong två kommer att sändas i åtta avsnitt, dubbelt så många som första säsongen. Det glädjer tittarna samtidigt som flera tycks hoppas på hoppas att sommaren byts till vinter kommande säsong:

”Ett julprogram vore toppen, behöver julinspiration känner jag redan”, skriver en person under det första klippet och en annan håller med:

”Hoppas på en julspecial oxå snälllllla ni är bäst!”

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén har tidigare avslöjat att de träffades i Malmö och att de letade efter en sommarstuga när det plötsligt upptäckte den gamla gården. Den har behövts renoveras, och den resan får tittarna vara med på.

FOTO: TV4