Karl Fredrik om verkliga relationen med makarna Mandelmann

Paret Mandelmann och Karl Fredik

Karl Fredrik Gustafsson gör succé i sin egna serie Karl Fredrik på Österlen.
Floristen blev ett välkänt ansikte efter sina gästspel i band annat Mandelmanns gård.
Men hur är egentligen relationen mellan Karl Fredrik och paret Mandelmann när kameran slocknat, nu berättar han!

Floristen Karl Fredrik Gustafsson, 33, har gjort succé efter att ha varit en återkommande gäst i tv-program som Nyhetsmorgon och Familjen Mandelmanns. Nu har han dessutom fått sin alldeles egna TV4-serie Karl Fredrik på Österlen.

– Karl Fredrik är en person som går rakt genom rutan. Efter att ha sett honom i olika sammanhang förstod vi direkt att han är som gjord för tv, har Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4, sagt i ett pressmeddelande.

Kärlekslyckan med Petter

I programmet får får tv-tittarna följa Karl Fredrik och pojkvännen Petter Kjelléns liv på 1600-talsgården i Eklaholm, som ligger på Österlen. När paret köpte sitt hem hade de knappt varit tillsammans i ett år men kärleken visade sig vara stark och i programmet har tittarna tidigare fått se dem fira femårsjubileet av sin första dejt.

– Fredrik och jag träffades via nätet. Alla som nätdejtar vet kanske att han man gjort det en liten stund så är det ungefär samma människor och när det finns fresh meat liksom så gäller det att passa på. Så det gjorde jag, har Petter Kjellén berättat i ett avsnitt.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Stora stödet från paret Mandelmann

Programmet, som hade premiär i slutet på maj, har redan gjort stor succé. Inför premiären gästade Karl Fredrik TV4:s Nyhetsmorgon, denna gång via länk, iklädd sin morgonrock, direkt hemifrån trädgården.

En av frågorna som kom på tal var om han hade fått några tips av Gustav, 55, och Marie Mandelmann, 56, som även de har en populär serie på kanalen. Karl Fredrik berättade då om den verkliga relationen till TV4-kollegorna.

– Marie och Gustaf, det är vänner till oss, och de är helt fantastiska som vi redan vet. Vänner emellan så ger man lite tips. Men man kan inte göra annat än att vara sig själv, säger Karl Fredrik Gustafsson i programmet.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Jakob Dahlström/TV4

Senaste nytt