TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Karl Fredrik Gustafsson om svartsjuka i relationen med Petter

21 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Karl Fredrik Gustafsson om svartsjukan i relationen med Petter
Karl Fredrik på Österlen är ett program som har nått stora framgångar på kort tid.
Nu talar trädgårdsprofilen ut om svartsjuka och relationen till sambon Petter.
– Vi vet om att vi är olika, säger han till Hänt.
Annons
Allt om Karl Fredrik på ÖsterlenBrand logo
Allt om Karl Fredrik på Österlen

Karl Fredrik Gustafsson träffade sin sambo Petter Kjellén när han studerade till landskapsarkitekt i Skåne. Sedan dess har de hållit ihop och bor nu tillsammans på deras gemensamma gård i Eklaholm där de nu spelar in det populära trädgårdsprogrammet Karl Fredrik på Österlen. Med deras härliga personligheter och starka trädgårdskompetens har programmet minst sagt blivit en succé, och kärleken de får från alla håll och kanter är ett faktum. Men med offentlighet och framgångar kommer också annat.

Nu talar Karl Fredrik ut om hur relationen till Petter har förändrats sedan de klev in i rampluset.

Hur deras kärlek har påverkats

Att privata relationer kan ta stryk av stress och mycket jobb är sedan gammalt, och det fenomenet är något Karl Fredrik är väl medveten om. Men då hans sambo också är en del av de framgångsrika projekt som han driver, menar han att det finns en slags förståelse i deras relation som kanske inte alltid finns där. 

Annons

– Jag tänker om man är sambo med en tv-personlighet och man själv kanske inte alls är insatt i det eller med i det, då kan det kanske vara svårare och uppstå någon konflikt. Men jag upplever inte det, utan jag upplever att jag och Petter talar om allting och gör det här tillsammans, berättar han för Hänt.

Han säger också att han tror att deras relation och kärlek bara har vuxit sig starkare av allt som har hänt på senaste tiden, och att hans partner har blommat ut på ett annat sätt än tidigare.

– Tidigare var det så att jag drev företaget och var en frontfigur men nu har Petter också blivit erkänd och en del av det, och där tror jag att vi också känner en större gemenskap i kärleken och företaget, förklarar han.

Karl Fredrik om svartsjuka

Paret får varje dag kärlek så det räcker i flera år framöver, och med all rätt. Men då det är omöjligt att båda får exakt samma respons kan man tänka att det är lätt hänt att det uppstår svartsjuka eller konkurrens mellan kärleksparet. Men det menar trädgårdsprofilen inte är några som helst problem.

Annons

– Nej, det är ingen svartsjuka varken från mig eller Petter. Vi vet om att vi är olika. Jag skulle inte vilja vara tillsammans med en Karl Fredrik och han skulle inte vilja vara tillsammans med en Petter. Jag menar, man vill ju gärna ha någon som kompletterar en och är något som man själv inte är och sådär, säger han.

Han fortsätter.

– Jag tycker bara att när jag har varit borta lite grann, att jag ser att liksom kunderna älskar personalen och att Petter får vara någon slags frontfigur när jag inte är här och så, då känner jag att det är väldigt kul.

Som tur är finns det ingen svartsjuka mellan tv-profilerna. Utan precis som tittarnas kärlek till paret, växer sig deras kärlek bara sig starkare och starkare.

FOTO: TV4

Annons