LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Karl Fredrik Gustafsson om att ställa upp i Let's dance – nu berättar han: ”Jätteroligt”

15 nov, 2022 
Karl Fredrik Gustafsson
Trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson har nyss avslutat programmet Sveriges Mästerkock VIP.
Nu kan han komma med ett nytt besked om framtiden.
Nämligen om en eventuell medverkan i Let's dance.
Annons
Kungens stora rädsla för TV4-profilen Karl Fredrik GustafssonBrand logo
Kungens stora rädsla för TV4-profilen Karl Fredrik Gustafsson

Nyligen gick finalen av Sveriges Mästerkock VIP av stapeln. I finalen stod det mellan fotbollslegendaren, Jesper Blomqvist, 48, och tv-profilen och floristen Karl-Fredrik Gustafsson, 36. Uppdraget för båda tävlande var att skapa en personlig trerättersmeny som skulle chocka juryn. Det blev till slut Jesper Blomqvist som tog hem vinsten.

Karl Fredrik Gustafsson om stämningen bakom kulisserna

Karl Fredrik har tidigare berättat för sajten Nöjeslivet om stämningen bakom kulisserna och hur relationen är idag med alla efter att programmet är slut.

– Jag har haft lite kontakt med Yvonne Ryding. Erica Johansson, jag och Petter (Karl Fredriks fästman Kjellén, reds anm.) var ute tog ett glas på bokmässan i Göteborg. Och Gudrun Schyman bor på Österlen, så vi har sagt att vi ska laga mat ihop på Eklaholm. Hon och hennes man ska komma hem till oss på middag i höst, har Karl Fredrik tidigare sagt till sajten.

Annons

Karl Fredriks forna rival från mästerkocken, Jesper Blomqvist är en van vinnare och han har kammat hem flera vinster i underhållningssammanhang. Han har tidigare vunnit Mästarnas mästare, tagit hem vinsten i Hela Kändis-Sverige bakar med sin före detta fotbollskollega Marcus Allbäck och även vunnit Let's dance år 2017.

Karl Fredrik Gustafssons avslöjande om Let's dance

Trädgårdmästaren Karl Fredrik kan nu avslöja att det har pratats en hel del om just programmet Let's dance under inspelningarna. Karl Fredrik Gustafsson berättar även att flera av deltagarna spekulerade i att det är möjligt att även han kanske får frågan snart om att vara med.

– Det var kanske så att det var någon som sa att, ”du kommer väl få förfrågan också”. Det vet man inte, och det ska man vara ödmjuk inför. Det är ingenting jag fått än i alla fall. Vi får se vad framtiden har att utvisa helt enkelt, säger han till Nöjeslivet.

På frågan om han skulle vara intresserad av att medverka i Let's dance svarar han:

– Ja, det är väl jätteroligt, det är bara att gå in för det i så fall.

FOTO: Johan Nilsson/TT

Annons