ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Karin Mannerstål försvann efter Äntligen hemma – så lever hon idag

13 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Gabriella Håkansson
Karin mannerstål
Karin Mannerstål gjorde succé i TV4:s Äntligen hemma.
Men efter att TV4-programmet lades ner försvann hon plötsligt.
Så lever Karin idag!
Annons
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"Brand logo
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"

Karin Mannerstål, 59, är ett välkänt ansikte för det svenska folket. Vi känner igen henne från bygg- och inredningsprogrammet Äntligen hemma. Programmet sändes vecka efter vecka på TV4 mellan åren 1997 och 2017. Byggprogrammet var en riktig succé och uppskattades väl av tittarna hemma i tv-sofforna.

Karin, som var en av programledarna, var under många års tid en av Sveriges populäraste tv-personligheter. Förutom Äntligen hemma medverkade hon i barnprogrammet Klister som sändes från 2006 till 2007 på SVT. Men efter att Äntligen hemma slutade sändas försvann hon allt mer från rampljuset. Så hur lever Karin egentligen idag?

Kärleken för pyssel och okända familjelivet

I Äntligen hemma fick tittarna se att Karin har ett vasst öga för inredning och design. Kreativiteten flödade när Karin var i rutan och hon kunde pyssla med allt från att snickra ett glasbord till att tillverka ett pennskrin.

Annons

Intresset för just inredning har även resulterat i att Mannerstål har en lång historia som designer. På Instagram visar Karin flitigt upp sina projekt och vad hon har skapat under årens gång.

Kärleken för färg, form och inredning visar sig finnas kvar än idag och det är just som inredare som Karin har fortsatt sin karriär. Karin är även mamma till dottern Rita, 21, och sonen Alan, 25. Titt som tätt dyker Karin och familjemedlemmarna upp på röda mattan under olika evenemang.

Så lever Karin Mannerstål idag

När Hänt når Karin, fem år efter att hon slutat synas i tv-rutan med Äntligen hemma-gänget berättar hon om vad som sker i hennes liv just nu.

”Det är diverse designprojekt som vanligt och just nu ska jag ta en promenad i underbara höstsolen”, skriver Karin i ett meddelande till Hänt.

Karin är även med i Nyhetsmorgon några gånger per år så saknar du Karin i rutan gäller det att hålla ögonen öppna då hon kanske snart dyker upp i programmet igen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons