Karin Adelsköld om att leva med en köttätande man: "Vi förenas i sås och potatis"

Karin Adelsköld, utsedd till "Sveriges roligaste kvinna", för ett mindre krig på hemmaplan. Fästmannen Anders äter nästan bara kött medan hon själv väljer grönt: "Vi har två starka viljor".

Det blir en ny nuna i rutan som ska sätta ner foten och slänga dåliga varor i konsumentprogrammet “Plus”. Komikern och tekniknörden Karin Adelsköld, 42, lär sannerligen roa tittare när hon tar sig an konsumenternas orättvisor.

– Varannan vecka åker jag till Umeå och spelar in “Plus” och varannan vecka har jag mina barn hemma på Resarö. Då är jag hundra procent mamma, säger hon till Svensk Dam.

Antagligen var det hennes sinne för humor som gjorde att hon kom så bra med sin nuvarande fästman Anders. De två träffades sommaren 2011 men trots förlovningen är det inte aktuellt att bo ihop är — inte på minst tio år.

– Även om jag älskar Anders barn så är jag inte fyrbarnsmamma och det skulle inte fungera praktiskt att bo tillsammans allihop.

ab65436424.jpg

Karin Adelsköld med fästmannen Anders. Foto: IBL

I rutan kommer vi få se Karin ta sig an orättvisor men även på hemmafronten med Anders kan det uppstå bråk och osämja, nästan i alla fall.

– Vi har två starka viljor. Jag är vegetarian och Anders äter bara kött och han gillar egentligen inte grönsaker. Men vi förenas i rörorna, såserna och potatisen, säger hon.

2011 valdes Karin till Sveriges roligaste kvinna på Stand Up-galan. Men för att bli rolig krävdes att hon var deppig. Det var när hon var i en dålig relation med sina barns pappa som hon inledde sin karriär.

– För att få sova och få lagad mat en vecka hade jag bokat in en veckokurs i akvarellmålning men den var fullbokad. Då meddelade skolan att det fanns en ståuppkurs. Kan jag bli vald till “Sveriges roligaste kvinna” bara tre år efter att ha varit landets tråkigaste småbarnsmamma, då kan alla lära sig att använda humorn.

Andra läser också:

Så botar du bakfyllan från helvetet – 9 stensäkra tips

23 leksaker som garanterat kommer att traumatisera dina barn för resten av livet

18 gånger vi insåg att världen behöver fler sexscener med Charlie Hunnam

SENASTE NYTT!