Idol 2023 marknadsföring banner

Karin Adelsköld har blivit sambo i Östersund: "Herregud det är livskvalité här uppe"

17 feb, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Komikern Karin Adelsköld har lämnat huset i Skärgården och dragit nära 60 mil norrut till kärleken i Östersund. Nu har hon funnit ro och slutat stressa.
Annons

Karin Adelsköld, 42, har ofta pratat om pendlandet till kärleken Anders Wennerberg, 45, i Östersund. Pusslandet att få ihop vardagen med de många milen mellan hennes radhus i Stockholms skärgård och hans hem har under lång tid tagit både tid och kraft.

Ändå var hon förra våren tveksam till om en samboflytt var nära förestående.

– Inte på tio år i alla fall. Det skulle inte fungera praktiskt att bo tillsammans allihop, sa hon till Svensk Damtidning.

Karin Adelsköld och Anders Wennergren med alla barn.
Karin Adelsköld och Anders Wennerberg med alla barn.

Från en tidigare relation har komikern och programledaren barnen Agnes, 12, samt David, 11. Även Anders Wennerberg har två barn från ett tidigare förhållande; Esther, 13, och Algot, 11. Att det har varit svårt att få till en gemensam flytt är därför inte förvånande.

Annons

Men nu har tv-profilen gjort slag i saken. Den 1 januari skrev hon sig med barnen hos kärleken och lade ut radhuset på Resarö till försäljning.

– Här har vi levt småbarnsliv, först som familj och sen som ensamstående nu i tio år och det är lite sorgligt att den här epoken är slut, säger Karin Adelsköld till Expressen.

Karin Adelsköld har sålt sitt radhus på Resarö.
Karin Adelskölds radhus på Resarö är ett minne blott.

Huset på 116 kvadratmeter består av fem rum och kök, två plan och en mysig uteplats. På Hemnet har bostaden legat ute till ett försäljningspris på 2 995 000 kronor.

Medan buden trillat in har det i Östersund rått febril aktivitet för att få till en fungerande vardag med två vuxna och fyra barn. Den första lösningen blev att flytta in hos pojkvännen. Men inom kort ska de leta efter större.

Annons

– Vi har snart fyra tonårsbarn och behöver plats. Jag har längtat efter att skaffa höns, så jag behöver plats för det också. Och en skrivarstuga och ett gästhus, säger Karin Adelsköld.

På sociala medier kan man följa hennes nya liv och det märks att humoristen inte för en sekund har ångrat sitt val.

– Träffat nya vänner och ätit brunch på Frösö Park till denna utsikt idag. Alltså träffat VÄNNER. Ätit BRUNCH. FJÄLL. Herregud det är livskvalité häruppe. Varför stressade jag runt i Stockholm i så många år?, frågar hon sig på Instagram.

Foto: IBL, Instagram, Hemnet

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons