TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kardashian-systrarna slåss om att paja internet – men vem lyckas egentligen bäst?

09 dec, 2014 
AvAnaïs González Cruz
Nej, det är inte över än. Efter alla memes och parodier tuffar vansinneståget med Kardashian-systrarna ombord vidare. Näst ut i ett försök att paja internet är lillayster Kendall, 19.
Annons

Kim Kardashians nakenutvik i tidningen Paper fick onekligen internet att tappa fattningen. I alla fall för en liten stund.

Otaliga memes och parodier på 34-åringens bakdel bombarderade sociala medier under november månad och en av favoriterna var den här videon, som fick över tre miljoner visningar på Youtube:

Men det var inte slut där. Det dröjde nämligen inte länge innan de andra Kardashian-systrarna hoppade på vansinneståget. Näst på tur var storasyster Kourtney, 35, som poserade naken, gravid i nionde månaden, i tidningen Du Jour.

– För mig är nakenhet inget att skämmas över. Jag skäms inte över min kropp. Jag är på topp när jag är gravid, säger hon i en intervju med tidningen.

Nu medverkar också lillasyster Kendall Jenner, 19, i en utmanande video för LOVE Magazine. Den brittiska tidningen har varje dag i december publicerat klipp på olika modeller i sin advetskalender på nätet – och i går var det Kendall som gömde sig bakom lucka nummer 8.

I videon poserar hon i underkläder och får smisk av jultomten:

Vem av systrarna lyckades bäst i sina försök att paja internet? Avgör själv!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons