LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kaos i Nyhetsmorgon efter missen – kritiken till TV4

08 nov, 2018 
Malin Ljung
Fredrik Strage Jesper Börjesson Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon
Plötsligt dök en extra minut upp i den annars sekundplanerade sändningen av Nyhetsmorgon. Programledarna Jesper Börjesson och Soraya Lavasani fick då gästen Fredrik Strage att bryta ihop. Nu hyllas klippet i sociala medier.
Annons

I direktsändning kan allt hända, det kan TV4:s programledare Jesper Börjesson och Soraya Lavasani nog intyga efter onsdagens Nyhetsmorgon. Nu sprids ett klipp på dem på sociala medier där kaoset personifieras från livesändningen.

Det var när musikexperten Fredrik Strage besökte studion för att bland annat prata om Little Jinders kommande turné som Jesper Börjesson i slutet av intervjun insåg att de avbrutit för tidigt. För i själva verket var det en minut kvar innan de skulle gå vidare till nästa punkt.

– Du vi hade en minut plus här, kan du säga något mer? Kom igen, säger han till Fredrik Strage som ser ut att fattningen helt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Samtidigt skrattar Soraya Lavasani bredvid Jesper Börjesson innan han fortsätter mana på gästen:

– Har du något mer att säga?

Fredrik Strage försökte förvisso samla sig och skrattar under tiden nervöst åt situationen.

– Äuhm, ja, skrattar han efter några sekunder innan han samlar sig och pratar på om bandet Kites kommande spelning.

Annons

Just Kites verkar dock inte intressera Jesper Börjesson allt för mycket, för istället ställer han frågan om hur många Dolly Styles-konserter Strage besökt.

– Åh vilken härlig fråga! Jag såg dem för 24:e gången i Uppsala i lördags.

Svaret får Soraya Lavasani att än en gång börja skratta högt.

– För 24:e gången?!, utbrister hon.

– Folk tar inte det här på allvar! Jag tycker verkligen det är ett fantastiskt band! Grejen är att nu kommer ni få skäll för jag får inte ens prata om Dolly Style i Nyhetsmorgon, svarar Fredrik Strage.

Intervjun avbryts där och då med att Jesper Börjesson lovar deras exalterad gäst att han ska få prata om sitt favoritband nästa gång han kommer till Nyhetsmorgon. Varpå Fredrik Strage slänger sig raklång bakåt i soffan medan programledarna skrattar gott åt hans insats.

Klippet har på kort tid fått mängder av kommentarer på Nyhetsmorgons Instagram där tittarna hyllar inslaget.

“Galna programledare”, skriver en person med skrattemojis.

“Så härligt att se släpper loss och skrattar”, skriver en annan.

FOTO: TV4

Annons