LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Brevet till Carina Berg – måste ta avstånd från tv-jobben

12 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Carina Berg
Carina Berg har precis avslutat sitt uppdrag som programledare för Melodifestivalen 2024.
Efter uppdraget har både hyllningar och lite annorlunda brev postats.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här minglar Carina Berg med exmaken Kristian LuukBrand logo
Här minglar Carina Berg med exmaken Kristian Luuk

Carina Berg har gjort succé som programledare för Melodifestivalen 2024. Hyllningarna har flödat in på sociala medier och kanske har även ett och annat kärleksbrev postats från beundrare till programledaren. Carina bekräftar i podcasten Gynning och Berg att hon mycket riktigt har fått brev, men inte av det slaget hon hade hoppats.

Carina Berg får kärlek i överflöd

Carina Berg har precis avslutat sitt uppdrag som programledare för melodifestivalen, och det uppdraget har hon genomfört med bravur.

Tack för att jag fått tralla, skojsa, prata allvar och nonsens, dikta och lotsa er genom dessa sex elegantiska veckor.Ni är så fina med alla era härliga hejarop. Blir glad av er” skrev hon på sin instagram efter finalen av melodifestivalen.

Hyllningarna har flödat in sedan hon startade sitt uppdrag för sex veckor sedan och efter Carinas inlägg överöstes hon åter igen av kärleksfulla kommentarer.

Annons

Den bästa programledaren hittills” skriver en följare.

”Det verkar som att Björn har fått konkurrens. Många som har blivit kära i dig. Kan bara instämma med de flesta”. Riktigt bra jobbat” tycker en annan.

Men hyllningar på sociala medier är inte det enda Carina har fått, nyligen damp det ned ett annorlunda brev i hennes brevlåda.

Fått brev från okänd avsändare – som uppmanar att hon måste sluta jobba i tv

Carina har fått ett brev från okänd avsändare som hon vill läsa upp i podcasten. Programledaren berättar att hon alltid blir så glad när hon fått ett handskrivet brev då det ofta ligger lite eftertanke bakom. Även om breven inte alltid är av positiv karaktär läser hon dem med stort intresse.

Denna gång innehöll brevet en pamflett med riktlinjer Carina ombeds följa om hon vill komma till himmelen. Bland annat står det att hon bör ta avstånd från tv, filmer och rockmusik.

– Man ska ta avstånd från allt som är kul då, säger Carolina Gynning.

Annons

Carina funderar på varför just hon har fått detta brev. Kanske är det hennes medverkan i Melodifestivalen som väckt någons upprördhet.

– Det är väl det här med rockmusik då, att det verkar som att jag ställer mig bakom både Smash in to pieces och Scarlet, säger Carina.

Carina och Carolina håller inte med om avsändarens budskap. Båda tycker att det blir alldeles för många saker att ta avstånd ifrån.

– Det där går vi inte på, det där får papperskorgen ta hand om, säger Carolina med eftertryck.

FOTO: TT

Annons