TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kändistränaren mitt i morddrama: ”Ren avrättning”

01 sep, 2017 
Kändistränaren var på promenad med hunden när han var nära på att hamna mitt i en skottlossning. Hade inte hunden stannat och kissat så hade han stått mitt i skottlinjen när skotten avlossades.
Annons

Kändistränaren Lars Wallin, som bland annat tränar tv-profilerna Filip Hammar, 42, och Fredrik Wikingsson, 44, var ute och promenerade med hunden hemma i Los Angeles när han hörde fem pistolskott. Det visade sig vara en kille som skjutit en annan kille i huvudet, och Lars med sällskap var bara tio meter ifrån platsen där skotten avlossades.

– Nu stod mördaren så pass nära sitt offer att alla kulor troligen träffade honom, men annars hade vi kunnat varit mitt i kulregnet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hade min hund inte pinkat hade vi varit mitt i det, alltså det här är inget skämt, berättar Lars för Hänt och fortsätter:

 – Mördaren riktade sin pistol precis mot det hörn som vi precis skulle runda, men eftersom att min hund är tvungen att pinka på alla träd i världen så stannade vi. Vi hann precis höra alla fem skotten innan vi gick runt hörnet, och det första vi ser då är hur den döda kroppen faller till marken. Han är död innan kroppen ens hinner nudda marken. Folk skriker i panik, men många tar upp sina telefoner och börjar filma. Vilken sjuk värld vi lever i idag.

Annons

Efter att mördaren skjutit sina skott går han lugnt fram till liket, kollar så att han är död, och plockar sina hylsor innan han drar iväg i sin bil.

– Han var iskall, säger Lars som såg händelseförloppet.

Än så länge är skytten på fri fot, och tv-nyheterna i LA visar hur poliser febrilt letar efter mördaren. Lars kände sig inte rädd när mordet inträffade, och han har inte heller rädd nu när han fått distans till det hela.

– Jag har sett mord förut om jag ska va ärlig. Men jag såg ett vapen bredvid liket, och jag tänker att där vann resten av världen. För någon av dem skulle ändå dö, den ena hade dödat den andra. Det var bara tur att ingen annan oskyldig tog skada, berättar han och fortsätter:

– Det var en ren avrättning, det var aldrig fråga om någon terror.

Lars la själv ut ett klipp från platsen på sin Instagram, men han valde att inte filma mot den döde eller mördaren.

– Jag vägrade filma mot liket, så jag filmade mot polisen istället. Det är filmat en minut efter att han sköt.

Foto: Instagram, Youtube

Annons