Kändisens nya ansikte chockar fansen: "Alldeles för mycket botox"

Nej, så här är vi INTE vana att se Tom Cruise.

Tom Cruise, 53,  drog till sig alla blickar under årets BAFTA Awards. Dock var det inte hans roll som presentatör som väckte intresse, utan hans nya ansikte. Skådespelaren, som under 2002 fixade till tänderna med hjälp av tandställning har sedan tidigare porslinsfasader.

Men det fansen såg på röda mattan i februari skiljer sig dock avsevärt från en enkel korrigering. Allmänheten och medierna har reagerat i förvåning över hur svullet, stelt och rött skådespelarens ansikte såg ut och det har spekulerats vilt kring vilka skönhetsingrepp som ligger bakom den nya looken.

Tom Cruise är vi vana att se så här.

Tom har säkerligen fått botox injicerat i bland annat skrattrynkor, pannan och mellan ögonbrynen, menar plastikkirurgen Sultan Hassan:

– Men den som har behandlat honom har använt alldeles för mycket, säger han till Daily Mail.

Skådespelarens ansikte ser ut att ha vuxit och injicering av collagen kombinerat med kemisk peeling verkar dessutom ha lett till att ansiktet ser blankt och rött ut.

Tom Cruise ser numera ut så här.

Det är inte första gången Katie Holmes, 37, exman väckt rykten om kirurgiska ingrepp. Tom själv avböjer att kommentera, men avvisade under en intervju 2012 rykten om att ha gått under kniven.

– Jag har aldrig gjort det, och jag kommer aldrig göra det.

Cuba Gooding Jr., 48, antyder dock något helt annat. För Gooding, som spelade mot Cruise i filmen ”Jerry Maguire” och som nu är aktuell i tv-serien “Fallet O.J. Simpson” där han spelar titelrollen, råder det ingen tvekan om saken.

– Absolut, utbrister han då han blir frågan om huruvida Cruise genomgått behandling.

Känner du igen honom?

Skådisen fortsätter:

– Jag vet inte vad han gjort men en dag överraskade jag honom hemma och hans ansikte var fullt med små röda prickar.

På sociala medier har fansen inte varit sena att kommentera. Många menar att förändringen var extra chockerande då Cruise bara några månader tidigare såg smalare och mer naturlig ut.

Foto: IBL 

SENASTE NYTT!