Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kändisdottern Amelia berättar om kampen mot sin anorexia: "Har svultit mig"

04 apr, 2018 
AvLotta Gray
Melrose place-skådisen Lisa Rinnas dotter Amelia Gray Hamlin bryter nu tystnaden och berättar om sin ätstörning.
Annons

En av 54-åriga skådespelerskan Lisa Rinnas döttrar, modellen Amelia Gray Hamlin, 16, berättar nu om sin anorexia och vägrar dölja det faktum att hon inte mått bra av att svälta sig. Det bekänner modellen Amelia Gray Hamlin, 16, och vill nu hjälpa andra som lider av anorexia.

“I vanliga fall när människor lider av en ätstörning är det en reflektion av din mentala hälsa. Jag kan prata i evigheter om mitt liv men det som verkligen betyder något är när jag vaknar på morgonen och en ung tjej har kontaktat mig och ser mig som en förebild och har bestämt sig för att sluta behandla sig själv illa, skriver hon på sin Instagram, vilket Radar Online rapporterat om.

Det var efter att följare på Amelias Instagram började kritisera hur hennes kropp hade förändrats.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Förra året vid den här tiden var det rätt uppenbart att jag inte mådde så bra mentalt. Men det känns som om folk inte fattar att bara för man jobbar framför kameran så kan man inte ha dåliga dagar. Vi är bara människor, alla av oss. Istället för att kommentera hur jag mår frågar man bara efter min vikt. Jag har en del hälsoproblem efter att ha svultit mig själv.

Annons

Även kända mamma Lisa Rinna har anklagats för att också ha ätstörningar, någon hon kraftig dementerat och säger att hon alltid ätit sunt och lärt sina barn detsamma.

Jag äter hälsosamt. Jag tränar yoga, jag lär mina döttrar vad som är viktigt och försöker vara en bra förebild.”, har hon sagt till Radar Online.

Lisa Rinna fick sitt genombrott i succéserien Melrose place under mitten av 90-talet.

FOTO: IBL, Instagram

Annons