LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kändisarnas misslyckade frierier – när allt gick åt helvetet

15 nov, 2023 
Kändisarnas misslyckade frierier – när allt gick åt helvetet
Att gå ner på knä och fria till någon är en stor sak – och framför allt nervöst.
Många har drömt om den här stunden i hela sitt liv och att få säga eller att få ett ja.
Men i bland blir det inte som man tänkt sig – inte alls faktiskt.
Här är kändisarnas misslyckade frierier som inte alls gått som planerat.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peter Settman tappade bort förlovningsringen i soffan

När Peter Settman skulle fria till sin nyblivna fru Carmen Navis gick det inte alls som medieprofilen tänkt sig. Det drog nämligen ut i flera dagar avslöjar han i Biancas talkshow.

Peter Settman hade bestämt sig för att fria under en middag i fjällen och var väldigt nervös och höll på att fippla med boxen som ringen låg i medan de väntade på att få sitt bord.

När de till slut fick sitt bord skulle han lägga boxen han hade lagt bakom sig i kavajfickan och upptäckte då att boxen varit öppet och att ringen trillat ut.

Han fick istället gå till bordet paret blivit tilldelad av hovmästaren, samtidigt som han försökte stänga boxen bakom ryggen – utan ring.

När han senare låtsades gå på toaletten hittade han tillslut ringen mellan ett par soffkuddar där de suttit tidigare.

Men när han kom tillbaka till bordet med en upphittade ringen förstördes frieriplanerna igen av en överförfriskad person i restaurangen som förstörde stämningen helt.

Annons

I stället friade Peter Settman tre dagar senare istället, mitt under parets yoga-pass.

– Hon frågar, ”Är du seriös?” (på engelska). Ja, svarade jag, och då tackade hon för frågan och sa ja.

Zlatan friade till Helena Seger – fick nobben

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger.

I en intervju med Piers Morgan tidigare i höstas berättade Zlatan Ibrahimovic, 42, att han friat till sin partner Helena Seger, 53 – men fick nobben.

– Det här var för något år sedan. Jag sa att efter 20 år ihop så förtjänar du att få gifta dig med mig. Hon svarade, ”Jag behöver inte vara gift med dig för att vara med dig”. Hon är en stark kvinna. Jag tyckte att det var coolt att hon sa nej, jag fick bara ännu mer respekt för henne, säger han i intervjun.

Han berättade dock att det däremot inte kommer bli någon annan chans.

Annons

– Nej, hon fick sin chans. Hon får inte en till. Hon har två söner ihop med mig. Hon behöver inte ett pappersark som bevis för att hon är min, säger Zlatan.

Skavlans romantiska frieri på stranden slog helt fel

Fredrik Skavlan och Maria Bonnevie.

I den populära talkshowen Skavlan avslöjade programledaren Fredrik Skavlan 2021 att han friat till den svenska skådespelaren och kärleken Maria Bonnevie. Det hela inträffade för 15 år sedan på en strand i Thailand – men blev absolut inte som Skavlan tänkt sig.

– Vi var på semester med vänner, på nyårsafton. Jag skrev, ”Kom till strandkanten”. Fyrverkerier och allt, det var perfekt planerat. Det som inte var planerat var att hon skulle säga nej, säger Fredrik Skavlan i programmet och tillägger:

Annons

– Det blev ju konstig stämning, sen sa jag, ”Du kan behålla ringen. Den dagen du tar på den kan vi gifta oss.”

Men det har gått bra för paret ändå, trots det misslyckade frieriet. De har fortsatt hålla ihop och har i dag tre barn tillsammans.

Dogge Doggelito försökte sälja vigselringarna på Facebook

När artisten Dogge Doggelito 2022 tog mod till sig och friade till flickvännen fick han inte svaret han hoppats på.

Efter att han fick nobben valde han att lägga ut en bild på de tilltänkta förlovningsringarna på Facebook där han försökte sälja dem.

”Hon sa NEJ, så vigselringar till SALU”, skrev han.

Han avslöjade också för Aftonbladet att länge haft en dröm om att hitta någon och att han planerat frieriet ett tag. Trots det tråkiga beskedet hängde Dogge inte läpp i onödan.

Annons

”Klart att jag har en ledsen känsla inom mig, men jag försöker hålla humöret uppe och kriga vidare. I dag har jag tränat stenhårt, haft bibelstudier, klippt mig och nu ska jag på solarium. Det handlar om att göra positiva saker. Jag har städat bilen invändigt och utvändigt – man får städa upp det mörka och tråkiga”, skrev han till Aftonbladet.

Senare meddelade han att vigselringarna inte längre var till salu. Vilken vändning!

Dogge Doggelito.

Anders Bagge tappade ringen till Laila Bagge – fick leta i flera minuter

Anders och Laila Bagge.

I dag är Idol-profilen Anders Bagge lyckligt gift med sin Johanna Lind Bagge.

Men han har också varit gift med tv-profilen och radioprataren Laila Bagge. I samband med Anders och Johannas förlovning avslöjande Laila att Anders frieri till henne blev riktigt misslyckat.

Annons

– Han tappade ringen, så första tio minuterna gick åt till att leta efter ringen. Så han låg väldigt länge på knä, säger Laila Bagge i Rix Morronzoo.

Men ringen hittades till slut och Anders och Laila gifte sig 1995.

– Han fick en guldbiljett till slut, ja det fick han, skämtar Laila Bagge i radioprogrammet.

David Batra skulle fria till Anna Kinberg Batra – blev magsjuk

David Batra och Anna Kinberg Batra.

När paret David Batra och Anna Kinberg Batra gästade Skavlan valde paret, som varit gifta i 21 år, att avslöja hur det gick till när de förlovade sig – och det var ingen trevlig historia.

De hade åkt på sin första gemensamma resa till staden Jaipur i Indien som också kallas för ”Indiens rosa stad”. Men när David skulle fråga den stora frågan hade han blivit magsjuk.

Annons

– Och det är inte alls särskilt romantiskt egentligen, men där friar han. Under den här magsjukesituationen. Vilket överraskade mig lite, faktiskt. Man har den här flickdrömmen om att han ska gå ner på knä och det ska vara så där fixat och allt, sa Anna Kinberg Batra till Fredrik Skavlan.

David Hasselhoff fick nej två gånger – tvingades be följarna om hjälp

David Hasselhoff och Hayley Roberts.

Den forne Baywatch-hunken David Hasselhoff träffade sin 27 år yngre flickvän Hayley Roberts på inspelningen av talangjakten Britain's got talent.

Under en resa till Sydafrika 2011 ville skådespelaren ta nästa stora steg i relationen – men flickvännen verkade dock inte ha lika bråttom

David Hasselhoff delade med sig av två bilder när han vid olika tillfällen gått ner på knä och friat till flickvännen – men nobbades båda gångerna.

Annons

Till slut valde David Hasselhoff att öppet be sina följare och fans om hjälp hur han skulle lyckas få ett ja av kärleken.

Men skam den som ger sig! Paret gifte sig nämligen till slut 2018.

Britney Spears friade till min manager för snabbt – tyckte hon var oseriös

Britney Spears och Jason Trawick.

2009 rapporterade New York Post att Britney Spears friat till sin dåvarande pojkvän och manager Jason Trawick i Sydney.

Det ryktades dock om att Jason tackade nej till Britneys kärleksförklaring eftersom han ville att hon skulle ta äktenskapsinstitutionen på större allvar och att han tyckte att hon gick för snabbt fram.

Paret förlovade sig senare på riktigt – men bröt sin förlovning i början av 2013.

FOTO: Italy Photo Press/Frode Hansen/Facebook/Charlotte Brunzell/TT/Karin Törnblom/TT/Cecilia Liljeton/TT/DPPA/DANNY MOLOSHOK

Annons