TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kändisarnas häpna ord – efter Sebastian von Sivers första sändning i TV4

24 apr, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Sebastian von Sviers med kollegan Tilde de Paula Eby i Tv4 Nyhetsmorgon samt mamma Malou von Sivers.
Sebastian von Sivers Haage gjorde succé under sin första dag som programledare på TV4 Nyhetsmorgon. Nu hyllas han av både tittare och kändisar.
Annons

I morse gjorde Nyhetsmorgons nya stjärnskott Sebastian von Sivers Haage, 31, debut som programledare. Han ersatte Peter Jihde, 46, som tidigare i år meddelade att han lämnade TV4 för MTG och TV3, och kommer hädanefter att arbeta sida vid sida med parhästen Tilde de Paula Eby, 45.

Och det blev minst sagt ett bra första intryck hos tittarna. I TV4:s kommentarsfält hyllas Sebastian von Sivers av tittarna för sin insats i programmet och många menar att han kompletterar Tilde de Paula Eby väldigt bra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Många kändisar är också positiva och delar med sig av sin pepp i både Nyhetsmorgons kommentarsfält på Instagram och i Tildes.

“Går ju hur bra som helst! Heja Sebbe”, skriver tidigare TV4-programledaren Jessica Almenäs, 42.

“Spännande! Lycka till!!!”, skriver artisten Pernilla Wahlgren, 50.

“Så hjärtligt välkommen!”, skriver Nyhetsmorgon-kollegan Jenny Strömstedt, 45.

Också TV4-kollegor som Anders Pihlblad, 49, och Maria Forsblom, 31, har uttryckt sin glädje och lämnat heja-rop i kommentarsfälten. Dessutom har Sebastian von Sivers mamma, tv-profilen  Malou von Sivers, 64, lämnat en liten kärlekshälsning till sin son.

“Bra jobbat! Stolt”, skriver hon i TV4:s kommentarsfält på Facebook tillsammans med flera glada emojis och hjärtan.

Foto: IBL, TV4

Annons