Kändisarna som röstar på Donald Trump

Nu avgörs det – ifall Donald Trump eller Joe Biden kommer att bli president i USA.
Här är kändisarna som håller på Trump!

Den 3 november är det dags för presidentval i USA – då ska det amerikanska folket rösta om de vill se Demokraternas presidentkandidat Joe Biden att leda landet eller om de vill ha kvar den sittande presidenten Donald Trump vid makten.

Det är flera kändisar som visat sitt stöd för Joe Biden – men såklart finns det även en del som är stolta Trump-supportrar. Här nedan ser du ett urval av de som stöttar Donald Trump!

Kid Rock

Countryartisten Kid Rock gjorde presidentsonen Donald Trump Jr sällskap under ett valmöte i september för att hjälpa till i valrörelsen för att Trump ska få sitta kvar på presidentposten och fortsätta ha makten.

Han har också besökt Trump i Vita huset och spelat golf tillsammans med presidenten, skriver sajten People.

Stephen Baldwin

Stephen Baldwin är det nog många som känner till och han är även pappa till Justin Biebers fru Hailey Bieber. Stephen har flera gånger kritiserat sin äldre bror Alec Baldwin och då han gjort imitationer av Trump i programmet Saturday night live.

AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA

Conor McGregor

MMA-stjärnan Conor McGregor är minst sagt imponerad av Trump och har inga probilem med att berätta om sina åsikter offentligt. Men rösta på Trump kan Conor inte göra då han inte är amerikansk medborgare.

”En fenomenal president. Förmodligen den bästa någonsin”, skrev han på Twitter om Trump, har CNN rapporterat.

Lena Andersson

Svenska schlagerartisten Lena Andersson slog igenom under 70-talet med låten Är det konstigt att man längtar bort nån gångoch schlagerhiten Säg det med en sång. Nu bor hon i USA sedan 2001 och är gift med en amerikan.

Joe Bidens barn har vuxit upp – så ser de ut och detta gör de idag

För Aftonbladet berättar hon att hon verkligen gillar Trump.

– Jag är helt klart för Trump och det har jag varit ända sedan sommaren 2016 innan han blev vald. Då visste jag att han var rätt person. Jag har levt här i 19 år så jag har upplevt tre presidenter.

Hon berättar att han en fantastisk president och att han måste fortsätta sitta vid makten.

– Han har gjort så otroligt mycket, det går inte ens att räkna upp, ingen hinner med. Han har gjort 17 kampanjmöten bara sista veckan förutom alla andra möten under resten av kampanjen. Han far omkring som en jojo, han är så aktiv och på samma sätt har han skött presidentskapet.

– Ekonomin här var bättre än på flera årtionden precis innan viruset slog till. Han har fått igång oljeindustrin så USA är nu självförsörjande för första gången någonsin. Även kolindustrin, säger hon.

Lil Pump

Gazzy Garcia mest känd under sitt artistnamn Lil Pump, har under de senaste veckorna använt sina sociala medie-kanaler till att uttrycka sitt starka stöd för Donald Trump.

Bland annat sa han på sin Instagram-story:

– Allt jag har att säga är Trump 2020, bitch, sa han förklarade att han motsätter sig högre skatter samt att ”Sleepy Joe” kan glömma att vinna valet.