LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kändisarna som ljög som sina plastikingrepp: ”Bevisade i tv”

20 nov, 2023 
Erika Svensson
Kändisarna som ljög som sina plastikingrepp: ”Bevisade i tv”
Äkta vara eller plastic fantastic?
Dessa stjärnor har blånekat till att ha gjort skönhetsingrepp – för att senare krypa till korset.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paulina Danielssons dyra skönhetsingrepp - så mycket kostar det: "Två miljoner"Brand logo
Paulina Danielssons dyra skönhetsingrepp - så mycket kostar det: "Två miljoner"

Samma kirurg i nästan 30 år

Hemmagjord ansiktsskrubb av kaffebönor och olivolja. Det var det Cindy Crawford, 57, i många år sa var anledningen till hennes evigt unga hy. Men sanningen kom till sist ikapp henne och hon tvingades erkänna att hon också gått till samma Botox-klinik sedan hon var 29.

Cindy Crawford.

Erkände näsingreppet – efter år av nekande

I det allra sista avsnittet av Familjen Kardashian (som dock återuppstod som The Kardashians kort senare) avslöjade Khloé Kardashian, 39, det alla redan visste: Att hon gjort om sitt ansikte.

Annons

– Jag har opererat näsan. Alla blir så upprörda, och bara, ”varför pratar du inte om det?”. Ingen har frågat mig! sa hon då.

Men att ingen har frågat är kanske en sanning med modifikation.

”Jag hoppas att jag bara kan ta en tablett den dagen jag vill ändra på mig. Operationer skrämmer skiten ur mig”, skrev hon på Twitter 2018 till svar på fansen frågor om hon lagt sig under kniven.

Khloé Kardashian.

”Rör inte dina bröst”

Under 00-talets mitt började den annars så elegant klädda Victoria Beckham, 49, plötsligt bära urringade klänningar som framhävde hennes hylla, som var synligt större än tidigare. Trots det förnekade hon bröstingreppet i flera år. Det var först 2017, när hon tagit ur implantaten, som hon erkände operationerna i ett brev adresserat till sitt yngre jag i tidningen Vogue.

Annons

– Rör inte dina bröst. Alla år av att förneka det – dumt. Ett tecken på osäkerhet. Hylla det du har!

Victoria Beckham.

Ljög om bilolycka

Skådisen Rose McGowan, 50, hymlade inte med att hennes ansikte förändrats, men hon skyllde på en bilolycka! Men 2018 skrev hon i boken Brave att det var hennes publicist som sagt åt henne att säga det. Sanningen var att hon gjort ett skönhetsingrepp i ansiktet 2000 som gått fel vilket ledde till fler operationer som skapade mer synlig förändring.

Annons
Rose McGowan.

Opererade näsan som 14-åring

– Ni kan skanna av mitt ansikte, älskling. Jag är rädd för fillers i läpparna, jag vill inte förstöra mitt ansikte

Så sa supermodellen Bella Hadid, 27, i InStyle magazine 2018 som svar på plastikryktena. Spola fram fyra år och hon erkände att hon visst lagt sig under kniven och gjort om sin näsa – redan som 14-åring!

– Jag önskar jag hade haft kvar näsan jag fick av mina förfäder. Jag tror jag hade växt in i den, lät det då i Vogue.

Annons
Bella Hadid.

”Sluta injicera skit!”

2011 kritiserade Lady Gaga, 37, sångerskor som gjort om sina ansikten, och var stolt över att inte tillhöra den skaran.

– Jag har aldrig gjort plastikingrepp som många andra popsångerskor har, lät det då.

Bara ett år senare erkände hon att hon varit ”beroende” av ansiktsfillers.

– Min vän sa till mig, ”Gaga, jag älskar dig men om du inte slutar injicera skit i ditt ansikte kommer jag döda dig”, sa hon i Howard Stern radioshow.

Annons
Lady Gaga.

”Bevisade” i tv

Supermodellen Tyra Banks, 49, har alltid varit en öppen kritiker till plastikingrepp i modeindustrin. Hon lät till och med göra en kroppsskanning i tv för att bevisa att hon var au naturel! Men i sina memoarer från 2018 erkände hon att hon gjorde en näsoperation redan på 90-talet för att boozta sin modellkarriär.

– Jag hade ben i näsan som växte och kliade. Jag kunde inte andas ordentligt, men jag la till skönhetsingreppen. Jag erkänner det, sa hon i People magazine.

Annons
Tyra Banks.

Var bara tonåring

När Kylie Jenner, 26, släppte sina bästsäljande läppstift, och blev dollarmiljardär på kuppen, svor hon på att hon inte gjort om sina läppar utan bara målade läppstift utanför linjerna. Kanske ett knep för att sälja mer smink men uttalandet lurade ingen.

Ett år senare erkände hon att hon visst förstorat läpparna innan hon ens fyllt 17 men hävdade med bestämdhet att det var hennes enda plastikingrepp. Inte heller det övertygade många och så sent som i somras bekräftade hon äntligen att hon också förstorade brösten redan som 19-åring.

Kylie Jenner.

FOTO: TT/Instagram

Annons