TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kändisarna jublar över Jenny Alversjös nya upptäckt

22 apr, 2019 
Jenny alversjös
Jenny Alversjö hyllas nu av kändisarna för bilden på Instagram.
"Oj", skriver Anna Brolin.
Annons
Jenny Strömstedt och Niklas StrömstedtBrand logo
Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt

Det var i oktober som TV4:s populära programledare Jenny Alversjö, 46, drabbades av en stroke. Hon satt hemma i soffan en söndag med pojkvännen Anders, och väntade på att se en presskonferens på CNN, när hon drabbades av en fruktansvärd huvudvärk – som visade sig vara en blödning i lillhjärnan.

På Instagram har programledaren berättat om hur det kändes.

”Åskknallshuvudvärk och ilfart till akuten. Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag… mitt i livet”. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla. Men enligt läkarna har jag haft tur. Det har gått så bra det bara kan gå och jag mår under omständigheterna bra. Har ont i huvudet förstås och är chockad, men mest av allt är jag väldigt väl medveten om hur skört livet är. Hur enormt viktig varje dag är”.

Efter det har hon mått bra under en längre tid, men tyvärr fick hon bli akut inlagd igen för några veckor sedan. Det var under skärtorsdagen som Jenny berättade i ett nytt inlägg på Instagram att läkarna hittat orsaken till hjärnblödningen och att hon nu är opererad.

Annons

”Mitt under brinnande coronakris kom samtalet att man ’hittat nålen i höstacken’. Läkarna vet nu varför jag fick en hjärnblödning. Små kärl i bakhuvudet sluter inte tätt in i en ven och behöver lagas. Ett AVM för er som kan medicin”, skrev Jenny då på Instagram.

Hyllas för fyndet

Nu har Jenny uppdaterat sin Instagram igen – med lite lättsammare innehåll. Hon har nämligen hittat sitt gamla Nintendo “Game & Watch” som hon tagit en bild på och skrivit:

“När man letar i lådorna. Det här hade varit enda tidsfördrivet just nu. Ni som är över 30 – minns ni?”. 

Till inlägget strömmar kommentarerna in och det är en rad med kända namn som skriver att de minns den gamla spelkonsolen.

“Oj. Nostalgi”, skriver Anna Brolin.

“Ja! En klassiker!”, skriver Anders Philblad.

“OM jag minns…”, skriver Charlotte Perrelli.

FOTO: TV4/TV4PLAY/TT

Annons