Kändisarna jublar efter Benjamin Ingrossos bild från Eurovision-inspelningen: "Du är så sjuk"

Benjamin Ingrosso föll på mållinjen i Eurovision song contest när tittarna svek honom. Två dagar senare har han publicerat en bild från inspelningen som får kändiseliten och fansen att jubla högt.

Benjamin skojade till det efter sin sjundeplats i Eurovision-finalen. 

Benjamin skojade med den här bilden. 

Benjamin verkar trots allt nöjd med sin bedrift i Eurovision med Dance you off. 

Spänningen var olidlig under finalen av Eurovision Song Contest 2018 i Lissabon. Benjamin Ingrosso, 20, och hans Dance you off hade kammat hem mängder av 12 poängare från jurygrupperna. Men när de 200 miljoner tv-tittarnas röster hade räknats samman var sveket ett faktum, han fick bara 21 poäng av dem totalt och slutade på en sjundeplats.

– Jag vet faktiskt inte. Man kan ju spekulera om allt möjligt. Det kan vara så enkelt som att de inte tyckte om mig och låten och det kan också vara så att låten skilde sig för mycket från allt annat, sa artisten efteråt.

Nu har det gått två dagar efter det snöpliga avslutet i Lissabon och Benjamin Ingrosso verkar ha återgått till sitt skojfriska jag. På Instagram publicerade han under förmiddagen en bild på sig själv från inspelningen av hans Eurovision-intro. I bakgrunden kan man se hur två personer sitter på en filt på en äng och Benjamin skriver fräckt:

– Jag poserar avslappnat med alla de som röstade på mig.

En kort stund efter att bilden publicerats har hans kommentarsfält fyllts med fans och kändisar som enligt sina emojis skrattar ihjäl sig.

– Det där är hela min jury, skriver Tjeckiens ESC-artist Mikolas Josef skämtsamt.

– Skriker, skriver artisten Oscar Zia.

– Hahahahahahaha, du är så sjuk, skriver Biggest loser-vinnaren Simon Kachoa.

Andra kända personer som uttrycker att de tycker att det är kul är Charlotte Perrelli, Danny Saucedo, Wiktoria och Omar Rudberg.

Hysteriskt kul tycker även vi på Hänt! Se bilden här:

LÄS OCKSÅ: Fansens ilska – Benjamin Ingrosso ber om ursäkt efter missen under ESC

LÄS OCKSÅ: Fansen tappar andan av vännen Kygos tatuering efter Aviciis död: ”Ren kärlek”

FOTO: Ibl, Instagram