LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kändisarna avslöjar sina sommarplaner: Överraskningsbröllop • Väntar tillökning • Lämnar helt

28 jun, 2024 
AvOla Lagerström
Flugfiske i Dalälven, en god bok i hängmattan – eller kanske lustfyllda tapaskvällar i ett stekhett Barcelona? Nu avslöjar kändisarna vad som står på sommarens agenda!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan med Jan EmanuelBrand logo
Röda mattan med Jan Emanuel

Sommaren är äntligen här och våra svenska kändisar är redo att njuta av årets härligaste årstid på olika sätt. Från exklusiva resmål vid medelhavet till mysiga semesterpärlor runt om i landet – här avslöjar de sina sommarplaner för Hänt!

Jan Emanuel
FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT

Jan Emanuel

Familjehäng i Italien!

Annons

– Jag tar en sväng med familjen till Italien. Vi har hyrt ett hus där. Eventuellt tar vi även en sväng till Frankrike – innan vi åker tillbaka till Sverige. Ser fram emot Almedalsveckan. Tycker om vettiga jobbsaker som är så roliga att de känns som fritid – och att familjen kan involveras.

Sanna Ekman

Sanna Ekman
FOTO: Karin Törnblom/TT

Kasta klot – och åka dressin!

– I vår by har vi en dressin – då man åker på spåret. Det är jättemysigt! Man trampar och har med sig en liten picknickkorg – och så åker man förbi en del gulliga hus som man aldrig hade sett annars. Ska även spela boule. Jag dras till de lite märkliga kufarna, så boule passar mig perfekt. Skytte höll jag också på med ett tag. Jag har aldrig träffat så många konstiga män i hela mitt liv!

Annons

Åsa Ingrosso

Åsa Ingrosso
FOTO: Cornelia Nordström/Expressen/TT

Ibiza – i år igen!

– Somrarna på Mallorca blir ordentligt varma, så det är alltid skönt att ta en svalkande tripp till Sverige. Förra året införde vi en tradition – att besöka kära vänner i Hjuvik i Göteborg med en tur över till Hönö. Givetvis blir det ett besök på Benjamins konsert, och så ska Emilio och jag ta några dagar i Paris och Madrid. I september brukar vi alltid åka till Ibiza. Hoppas få till det även i år. Och 28 september fyller jag 50 år. Jag planerar redan för den stora festen!

Annons

Hans Wincent

Hans Wincent
FOTO: Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT

Mc-åk!

– Som vanligt ska jag jobba med Farmen. Åttonde året i rad. Sedan ska jag så klart ut på landet och hålla i snapsprovningar – för jag är ju snapsconnoisseur med egen snaps! Lediga stunder ska jag njuta av sill och potatis. Hoppas även på en och annan tur med motorcykeln!

Morgan Alling

Morgan Alling
FOTO: Christine Olsson/TT

Utforska Höga kusten!

Annons

– Jag åker till Höga kusten och spelar med i Tomas Ledins bygdespel. Familjen hänger med. Det är så otroligt fint där uppe, helt fantastiskt vackert! Lediga stunder ska vi utforska närområdet.

Robert Wells

Robert Wells
FOTO: Malin Arnesson/Aftonbladet/TT

Grillfester på Västkusten!

– Varenda ledig dag kommer jag hålla till i Falkenberg där vi slappar vid havet, grillar och bara lever ett fantastiskt sommarliv. Jag älskar Västkusten på somrarna!

Johanna Toftby

Johanna Toftby
FOTO: Karin Törnblom/TT

Kärleksfest på en båt!

Annons

– Förra året fyllde jag 50 år och hade stor fest med 125 gäster, men det blev i stället ett ”överraskningsbröllop”. Eftersom jag brände chansen att ha en 50-årsfest ska vi faktiskt fira i år i stället – med alla bröllopsgäster. Vi ska åka ut på en stor båt i Göteborgs vackra skärgård. Ska även äta skaldjur på Käringön.

Ci Lindström

Ci Lindström
FOTO: TV4

God mat i Spanien!

– Jag åker till vårt sommarhus i Spanien. Barnen och barnbarnen kommer med. Ska njuta av god mat, cava och en och annan match på padelbanan. Under sensommaren blir det kanske en sväng till New York där jag har min son Timmy!

Annons

Claes Malmberg

Claes Malmberg
FOTO: Karin Törnblom/TT

Dopp i havet!

– Jag gillar att bada, gärna tidigt på morgnarna! Det är det jag gör mest när jag är ledig. Annars blir det mycket jobb. Ska jobba hela sommaren med ”Korvfabrikören” på Vallarna i Falkenberg.

Johanna Lind Bagge

Johanna Lind Bagge
FOTO: Karin Törnblom/TT

Sticker på jazzfestival!

Annons

– Min verksamhet på Ekerö kommer delvis vara öppen. Kommer även hänga på jazzfestivalen i Ystad och åka ut på diverse hundutflykter.

Maxine Nordlindh

Maxine Nordlindh
FOTO: Tim Aro/TT

Dalsland!

– Vi ska hyra båt och åka Dalslands kanal. Hur det ska gå med en tvååring får vi verkligen se, men jag är taggad! Både Emil och jag är båtmänniskor, så det ska bli jättekul.

Sigrid Bergåkra

Sigrid Bergåka
FOTO: TV4

Paris och hästbad!

Annons

– För mig blir det OS i Paris! Jag ska bo på ett slott och partaja, det ska bli jättekul! På hemmafronten ska vi få föl. Det är alltid lika roligt. Ska även bada med hästarna i Ljusnan. Det är min grej!

Jan Rippe

FOTO: Adam Ihse /TT

Sol och bad!

– Vi har sommarhus på Smögen. Min fru är konstnär, så hon målar oljetavlor och har har ett galleri på Smögenbryggan där jag är gallerist. Där ska jag sitta – när vi inte tar plats i vår lilla båt och åker ut till något skär och solar och har det gott!

FOTO: TV4, AFTONBLADET, TT

Annons