LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Har separata sovrum – tror de ska skiljas: ”Början till slutet”

27 maj, 2024 
AvAlexandra Glahns
Malou von Sivers
Det har blivit allt vanligare att inte dela sovrum med sin partner – även bland kändiseliten!
Här har vi samlat ett antal kändispar, som alla har olika anledningar bakom det separata sovarrangemanget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför är Robinson-Olivia Lindegren en värdig vinnareBrand logo
Därför är Robinson-Olivia Lindegren en värdig vinnare

Per & Inese Morberg

Per & Inese Morberg
Lizzie Larsson/TT

Paret Morberg har varit gifta sedan år 1988. Men år 2017 berättade Inese i P1 dokumentär, att hon och maken inte delar sovrum.

– Vi har inte haft olika sovrum så länge men det är ganska skönt. Vi är inte särskilt kärleksfulla personer, vi önskar att vi vore det!

Malou von Sivers & Sten Haage

Malou von Sivers & Sten Haage
LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

Malou von Sivers, 71, och Sten Haage, 73, har varit tillsammans i drygt 45 år. Hon tycker det är skönt att njuta av att läsa hur länge hon vill eller gå upp hur tidigt hon vill. Samtidigt skäms hon lite över deras beslut:

Annons

– Jag tror att människor ska tro att vi är på väg att skiljas. Och att det är början till slutet, har Malou sagt i Nyhetsmorgon.

Cameron Diaz & Benji Madden

Cameron Diaz & Benji Madden
XPOSUREPHOTOS.COM

Att få eget utrymme och ett eget sovrum kan rädda ditt äktenskap är Cameron Diaz, 51, devis. Hon är sedan 2015 gift med musikern Benji Madden 45. I podcasten Lipstick on the Rim pratar hon om snarkande makar.

– För mig är det så att jag har mitt utrymme, du har ditt. Vi har ett gemensamt i mitten. Jag går och sover i mitt rum, du går och sover i ditt rum, säger hon och fortsätter:

Annons

– Min man är underbar, så här ville jag ha det redan innan vi gifte oss.

Ida Warg & Alexander Pärleros

Ida Warg & Alexander Pärleros
Robert Eklund

Influencern Ida Warg, 37, och hennes make tillika Framgångspodden-profilen Alexander Pärleros, 39, har separata sovrum sedan deras första barn föddes 2018. Nu har de två barn och arrangemanget fortsätter:

– Nu gör vi det med Alba, så vi får se sedan. Om om två-tre år, när hon sover riktigt bra, får vi se om vi går tillbaka till varandra eller om vi är så bekväma med att sova i olika rum. Jag skulle gissa att vi kommer fortsätta att sova i olika rum, att vi inte kommer att sova i samma rum, har Alexander sagt till Hänt.

Annons

David & Victoria Beckham

David & Victoria Beckham
TheImageDirect.com/TT

David Beckham, 49, och hans hustru har inte bara separata sovrum – de har varsin flygel i hemmet på den brittiska landsbygden.

– De är som vilket annat gift par som helst – ibland är de gulliga och kärleksfulla mot varandra, ibland är de kalla. Det blir så när man har varit tillsammans så länge. Så hemligheten till ett långt äktenskap är äntligen här: Ett stort hus med varsin flygel, har en källa tidigare sagt till US Weekly.

Annons

Matthew Broderick & Sarah Jessica Parker

Matthew Broderick & Sarah Jessica Parker
James Peltekian

Sex and the city-stjärnan Sarah Jessica Parker, 59, och hennes make har varit gifta sedan 1997. 2016 valde de att köpa varsitt radhus i New York – bredvid varandra.

– De ska slå ner en vägg mellan husen och renovera det till ett stort mansion, med en sida för henne och en för honom, och barnen får givetvis vistas på båda sidor, sa en uppgiftslämnare till Radar Online då.

Donald & Melania Trump

Donald & Melania Trump
Lynne Sladky

Parker har beskrivit arrangemanget som ”enormt framgångsrikt”.

Donald Trump, 77, och hustruns separata sovrum ska bero på makarnas äktenskapsproblem. Enligt uppgifter till Us Weekly år 2017 lever de separata liv, dag som natt.

– De har separata sovrum. De tillbringar aldrig någonsin nätterna tillsammans, sa en uppgiftslämnare då.

FOTO: TT

Annons