ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kändisarnas sorg – nära och kära de tänder ljus för på alla helgons dag

03 nov, 2023 
Mikael, Pernilla och Lasse
Tänd ett ljus för någon du saknar.
I helgen firas alla helgons dag och nu berättar kändisarna vem de tänker lite extra på under högtiden.
– Man borde reflektera oftare över döden. Det är inte sorgligt eller deppigt att göra utan ger livet och nuet mer värde, säger Mikael Sandström.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

De svenska kändisarna som lämnat oss 2023Brand logo
De svenska kändisarna som lämnat oss 2023

I början av november infaller alla helgons dag och precis som många andra ska våra kändisar sörja de nära och kära som de förlorat under årens gång.

Vissa har förlorat familjemedlemmar och andra kollegor, nu berättar de för Hänt om vem de tänder ett ljus för under högtiden.

Sofia Wistam, 57, programledare:

Sofia Wistam

– Det finns så många fina människor som jag träffat via Sofias Änglar som jag tänker på ibland. Josefin, jag säger inte mer om det. Eller min pappa kan få sig ett ljus också.

Annons

Mikael Sandström, 65, överläkare och tv-profil:

Mikael Sandström

– Jag brukar för övrigt tänka på kära som lämnat oss mest på deras födelsedagar men man borde reflektera oftare över döden. Det är inte sorgligt eller deppigt att göra utan ger livet och nuet mer värde.

Rickard Olsson, 56, programledare:

Rickard Olsson

– I år blir det för mamma som gick bort i somras. Jag och min dotter Asta och hunden Harry ska hem till Gävle och tända ljuset. Det blir fint.

Annons

Pernilla Wahlgren, 55, tv-profil och artist:

Pernilla Wahlgren

– I år blir det Lasse Berghagen för det blev en väldig sorg för hela svenska folket när han gick bort så det kommer jag göra.

Mikael Tornving, 62, tv-profil och militär:

Mikael Tornving

– Jag tänder ett ljus för min pappa, min mamma, min faster och sen några döda vänner.

Annons

Lasse Kronér, 60, programledare och musiker:

Lasse Kronér

– När jag går in i en kyrka utomlands så tänder jag alltid ljus. I år blir det för min familj, de som gått och Lasse och Ingvar. Det börjar bli många ljus.

FOTO: TT

Annons