TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Känd skådis tar över Adam Alsings jobb: Underbart

19 dec, 2016 
https://image.hant.se/image-4948280?imageId=4948280&width=1320&height=689
Linnéa Geijer
Det är en dröm som blir verklighet för Claudia Galli Concha. Nu har bloggerskan och skådespelerskan fått ett fast jobb på RIX MorronZoo.
Annons

Med start den 16 januari ska skådespelerskan Claudia Galli Concha, 38, bli radioprofil i RIX FM.

– Jag ska börja hänga på RIX MorronZoo, jag kommer dyka upp där på måndagar, 2-3 gånger i månaden, och hänga med Roger och Laila och prata barn och familjeliv, skriver Claudia på sin blogg.

Hon förklarar att hon inte ska ta rollen som expert.

– Jag ska vara mer som en vän i etern som man kan skriva till med sina funderingar och så ska vi prata om det i studion, förklarar hon.

4.04924649

Tillsammans med maken Manuel Concha, 36, välkomnade Claudia så sent som den 10 november dottern Celeste. Sedan tidigare har paret även dottern Chloe, 2. Att vara nybliven tvåbarnsmor, kommer självklart prägla Claudias första månader i studion.

Annons

– Det här ska bli så otroligt kul och Celeste kommer att vara med mig i studion, vilket bara gör det ännu härligare, och lite av en utmaning, men det är enda chansen att jag kan göra det eftersom hon är så liten då och jag vill absolut inte lämna ifrån mig henne redan i januari, skriver hon.

Möjligheten att få vara med i radio var helt enkelt en möjlighet som Claudia inte kunde säga nej till:

– Jag har ju skrivit om mina drömmar om att få jobba med radio förut och nu är vi på väg…underbart! Man ska aldrig ge upp sina drömmar, det har jag lyxen att bli påmind om varje dag.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons