TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Kanal 5-profilernas avslöjande: "Ska ha barn!"

19 mar, 2018 
AvJohanna Bladh
Han lämnade sin flickvän under inspelningen där han träffade sin kärlek. Nu avslöjar paret sitt lyckobesked: De väntar barn.
Annons

Oliver Hunt och Denise Desmond blev två av deltagarna i “Temptation Island” som det snackades allra mest om.

Genom rutan fick tittarna nämligen följa början deras kärleksresa. Programmet går ut på att par åker till en paradisö för att framför kamerorna utsättas för påfrestningar. Om deras relation håller kan de bli vinnare av programmet.

HETAST PÅ HÄNT TV: Har Zara Larsson en hemlig syster? Avslöjar allt i Q&A!

https://www.youtube.com/watch?v=qHDgzPXf7BU&t=17s

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Oliver gick in i programmet med sin dåvarande flickvän – men träffade här Denise, och kort efter seriens säsongsavslutning avslöjade paret att de funnit varandra och fortsatte sin relation på riktigt efter inspelningen.

Och nu – bara ett år senare – avslöjar paret sitt glädjebesked: De väntar barn.

Det är på instagram som båda två har postat en bild där de håller i blåa och rosa ballonger. I texten skriver Oliver:

Annons

“VI SKA HA BARN ? Detta här är det absolut sjukaste jag varit med om. Allt började med att du flätade mitt hår i TI, sen utvecklades allt till något som visade sig vara HELT underbart!”.

Han hyllar också sin kärlek i texten.

“jag kan ÄLSKAR dig @denisedesmond så förbannat mycket och ser verkligen framemot resan vi har framför oss, jag vet att vi kommer göra det hur bra som helst tillsammans❤️”.

En dag efter beskedet har Denise lagt upp ytterligare en bild där hon tackar för allt stöd.

“Alltså wow. Jag måste bara säga.. STORT tack till alla underbara människor som jag fått så mycket kärlek från! Hade aldrig kunnat ana att det fanns så mycket fantastiska och kärleksfulla personer där ute. Jag är SÅ tacksam och det ska bli så otroligt roligt och spännande att ha mer er på denna resa vi har framför oss.”, skriver hon till samma bild där paret håller i de olikfärgade ballongerna.

Hon berättar också att graviditeten fått henne att må illa.

Annons

“Då jag mått, -och mår fortfarande till och från väldigt dåligt i min graviditet så har ni hjälpt mig att få tillbaka min fighter-instinkt igen och känna att hur jag än mår nu så är det värt det sen.. JAG ÄLSKAR ER ❤️”.

Vi säger STORT grattis och önskar paret all lycka till!

 

Annons