LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kanal 5-profilen är tillsammans med Ph-deltagare: "Sjuk kemi"

02 aug, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Rebecka Nilsson blev känd efter att hon medverkade i den tredje säsongen av Ex on the beach. Efter en semestertripp till Rhodos fick hon upp ögonen för en annan realitystjärna. Nämligen Sebastian Stenberg från Paradise hotel.
Annons

Rebecka Nilsson, 23, var en av de som tidigare i år medverkade i “Ex on the beach Sverige”. Tillsammans med sju andra deltagare klev hon först in i huset och stannade kvar till programmets slut. Nu är hon hemma i Oslo igen och har dessutom träffat kärleken, som inte är någon mindre än Sebastian Stenberg, 27, från “Paradise hotel”.

https://www.instagram.com/p/BXQ4YMDBHML/?taken-by=rribecka

Paret träffades på Rhodos, Rebecka åkte dit för en veckas semester och Sebastian var där för att jobba under sommar-säsongen. 

– Det är så sjukt. Första dagen där träffades vi och vi märkte på en gång att vi hade samma humor och sjukt kul tillsammans, så vi hookade första kvällen och sen dess har det varit vi, berättar Rebecka för Hänt.

För de som följde Rebecka i tv-programmet så känns en partner rätt långt borta då hennes grej var att lämna alla killar i kompis-zonen.

Annons

– Alltså jag vet inte vad som hände. Innan jag åkte till Rhodos skrev jag ett långt inlägg på min blogg om att jag älskar att vara singel och han hade åkt dit med samma inställning.  Han hade letat efter den perfekta tjejen i flera år och nu drog han till Rhodos för att skita i allt, och då hittade vi varandra, säger Rebecka till Hänt och fortsätter:

– Så fort vi började snacka märkte vi att vi hade en helt sjuk kemi. Vi har så jävla roligt ihop. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Sebastian Stenberg medverkade i Paradise hotel 2016.

Egentligen skulle Rebeckas semester nere i Rhodos endast ha varat i en vecka, men när den veckan hade passerat var hon inte redo att lämna Sebastian än och åka hem. Därför struntade hon i sin flygresa hem och stannade i en vecka till. Men när hon väl åkte hem sen så dröjde det bara en vecka innan hon återvände till kärleken på Rhodos.

Annons

– Sen när jag skulle åka hem efter en tredje vecka där sa han att han inte ville vara utan mig, så han slutade sitt jobb och åkte med mig hem till Oslo, berättar hon.

Just nu bor Sebastian i Stockholm och Rebecka bor i Oslo. Men det där med distans är ingenting för dem.

– Det är jobbigt att gå in i ett distansförhållande på en gång. Så nu ska han bara jobba i två veckor till sen flyttar han med mig till Oslo, det är sjukt.

Deras kärlek är lite som på film. Först släpper Sebastian allt han har på Rhodos och följer med Rebecka hem. Sen släpper han allt han har i Stockholm och flyttar med henne till Oslo.

– Det går fort men det känns så jävla rätt. Det är som bästa kärleksfilmen, säger hon.

Även om det var kärlek vid första ögonkastet mellan paret så var ett förhållande inte helt självklart för dem. 

– Först sa vi att vi skulle driva med alla om att vi var ihop, för att vi hängde så mycket. Så vi sa att vi skulle köra det som ett pr-trick. Så då tog vi en massa pussbilder och var tillsammans på Rhodos, då kände vi att vi började få känslor för varandra på riktigt, säger hon.

Rebecka tror att att Sebastian är den rätta för henne.

– Ja Gud, jag ser typ våra barn framför mig. Vi brukar prata om framtiden och sånt också. Han brukar skoja och säga att vi ska skaffa barn redan nu, avslutar Rebecka. 

Foto: Tv3, Hanna Markström 

 

Annons