LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kalle Moraeus om viktraset efter Biggest loser: ”Blivit 15 år yngre”

18 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Kalle Moraeus om skilsmässan i Biggest Loser VIP.
Efter Kalle Moraeus medverkan i Biggest loser VIP har musikern fortsatt rasa i vikt. Nu berättar han om viktknepet.
Annons
Anna Brolins tårar efter deltagarnas ord i Biggest loser: ”Wow”Brand logo
Anna Brolins tårar efter deltagarnas ord i Biggest loser: ”Wow”

Musikern Kalle Moraeus, 55, har haft några tunga år bakom sig med både skilsmässa och motgångar i karriären. I samma veva blev han erbjuden att medverka i Biggest loser VIP, ett erbjudande han var nära att tacka nej till. Men efter att ha övertalats av både familj och vänner tackade han ja, och tappade hela 25 kilo.

Efter sin medverkan i programmet har Kalle fortsatt rasa i vikt, och nu berättar han om viktknepet för världen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det finns ett före och efter i mitt liv. Jag är en annan person i dag och jag har gjort stora förändringar i mitt liv, säger Kalle till Expressen. 

Vid sidan av musiken håller Kalle just nu på att skriva en bok om kost och hälsa, och berättar att han vill vara en inspiration för andra människor.

En av de största förändringarna som musikern gjort är att han tänker mer på vad han äter. Han berättar att de viktigaste tipsen är att just studera, läsa mycket böcker om de olika ämnena och skaffa sig kunskap inom kost och hälsa.

Annons

”Blivit 15 år yngre”

Kalle berättar att det är viktigt att tänka på vad en människokropp är designad för att äta.

– Det här som många i dag pratar om ”vad är vi designade för att äta? Är vi designade för att äta E1442 och emulgeringsmedel eller är vi designade att äta grönsaker och fisk?”, sedan får ju var och en dra sina slutsatser. Och bara där kommer man väldigt långt, säger han.

Efter det nya tänket har Kalle märkt stor skillnad på sin kropp. Han beskriver att han har en helt annan standardkropp nu och att han har helt andra värden i kroppen än vad han haft tidigare.

– Ja herregud, jag kan väl säga att hälsomässigt så har jag blivit 15 år yngre, säger Kalle Moraeus.

FOTO: TT, TV4

Annons